Winteracties

Met alle feestdagen en goedgemutste kerstsfeer is de winter hét seizoen van het jaar om een actie op te zetten voor KiKa.
Laat je inspireren, gebruik de verschillende tools van de sponsorwerving pagina en maak van jouw sponsorwerving een succes.


Heb jij vragen over het organiseren van een actie of wil jij je eigen actie met ons delen? Mail ons via info@runforkika.nl of bel 088 - 3665413

Afbeelding van een bioscoopzaal. Organiseer in de winter een filmavond voor jouw Run for KiKa

Bioscoopavond

Organiseer een Bioscoopavond. Vraag een paar euro entree die naar KiKa gaan!

Lees verder

Bioscoopavond

Organiseer een Bioscoopavond. kies een leuke (Kerst) film, richt je huiskamer in tot de ultieme bioscoop, zorg voor hapjes en drankjes en maak er een ontzettend leuke avond met vrienden en familie van. Vraag een paar euro entree om jouw sponsorteller te boosten natuurlijk 😉.

Tip: Maak een facebook evenement aan om te al je vrienden en familie tegelijkertijd uit te nodigen. We hebben nog meer hier nog meer tips om social media te gebruiken voor jouw sponsor actie.

afbeelding van een prachtig gedekte tafel voor een kerstdiner waarmee geld opgehaald wordt voor Stichting Kinderen Kankervrij

Organiseer een Etentje

Organiseer een feestelijk diner of Winter BBQ voor KiKa.

Lees verder

Organiseer een Etentje

Samen komen om gezellig te eten hoort erbij in de donkere maanden. Combineer het met geld ophalen voor KiKa. Organiseer een Winter BBQ of een Kerst Diner. schenk heerlijke snert en glühwein in, kleed jezelf warm aan en leg lekkere hapjes op de gril of dek de tafel leuk, regel misschien kleine kadootjes en haal je innerlijke keukenprins(es) uit de kast. Maak er een gezellige avond van samen met al je vrienden en familie. Vraag of iedereen die mee komt genieten, jou wilt sponsoren!

Tip: Kijk of je eten, drinken en cadeautjes gesponsord kan krijgen. Zo hou je meer over voor KiKa! En ook nog een paar leuke ideetjes voor jouw Winter BBQ of Kerstdiner.

Afbeelding van twee schaatsers tijdens een winterse schaatsmarathon voor KiKa.

Schaatsmarathon

Schaats zoveel mogelijk rondjes en laat jezelf sponsoren!

Lees verder

Schaatsmarathon

Heerlijk rondjes schaatsen op de ijsbaan of als het weer het toelaat op de sloot bij jou in de buurt. Wie wil dat nou niet? Organiseer daarom een echte Schaatsmarathon. Nodig al je vrienden uit om mee te doen en schaats zoveel rondjes als je kan. Vraag familie, vrienden en ook bedrijven om jou voor elk rondje een klein bedrag te sponsoren. Zo schaats je binnen no time een mooi sponsorbedrag bij elkaar!

Foto van de warming-up voor Run for KiKa. Een goede voorbereiding van training, loopschema op maat en warming up is belangrijk om een goede run te lopen.

Kerstbomen ophaalservice

Help je buren van hun kerstbomen af in ruil voor sponsoring voor KiKa!

Lees verder

Kerstbomen ophaalservice

Iedereen herkent het wel: zoveel plezier als je ervan hebt, zoveel moeite kost het om die kerstboom na de feestdagen de deur uit te doen. Maak hier gebruik van en biedt al je buren aan om hun kerstboom weg te brengen. In ruil voor een sponsoring op jouw Run for KiKa-pagina natuurlijk!

Tip: Maak een persoonlijke beloning aan op jouw sponsor pagina en deel deze op al je socials om nog meer mensen te bereiken.

Foto van gezellig bordspel wat de hele avond gespeeld wordt voor KiKa

Spelletjes avond

Organiseer voor KiKa een spelletjesavond of een wedstrijd!

Lees verder

Spelletjes avond

De winter gaat hand in hand met spelletjes. je kan een bordspelletjes avond organiseren of een lelijke kersttruien wedstrijd opzetten. Verkoop deelnamebewijzen aan iedereen die mee wilt doen en zorg voor een klein prijsje. Jullie hebben zeker weten de grootste lol!

Tip: Laat iedereen naast een bijdrage voor KiKa ook een hapje of drankje meenemen. Dan kunnen jullie allemaal een klein beetje extra opzij zetten voor KiKa

Foto van een grote groep mensen die het koude water trotseren met KiKa als doel

Nieuwjaarsduik

Ga dat ijskoude water in voor een sponsorbedrag voor KiKa.

Lees verder

Nieuwjaarsduik

Laat jezelf sponsoren om de Nieuwjaarsduik te doen. laat al je vrienden, familie en teamleden je sponsoren om dat koude water te trotseren en geld op te halen voor KiKa. Dat is pas een goed voornemen!

Tip: Deel jouw actie op zoveel mogelijk kanalen om iedereen op de hoogte te stellen waar jij voor duikt en extra sponsors te werven. Kijk hier voor handige tool kits om te gebruiken voor verschillende social media.

Afbeelding van oliebollen die gebakken en verkocht worden voor het goede doel: KiKa

Winterse Lekkernijen bakken

De winter gaat niet zonder lekkernijen, bak en verkoop ze voor een klein bedrag!

Lees verder

Winterse Lekkernijen bakken

Bij de winter horen Lekkernijen! De Sint kan bijvoorbeeld wel wat hulp gebruiken Pepernoten te bakken. Maak lekkere pepernoten en verkoop ze voor een paar euro’s voor KiKa. Zo Help je KiKa en de Sint.

Wanneer Sinterklaas ons kikkerlandje weer heeft verlaten kun je heerlijke oliebollen bakken. Lekker voor tijdens Oudejaarsavond (maar ook daarvoor natuurlijk 😉).

Kijk hier alvast voor een Pepernoten en Oliebollen recept om van te smullen.

Tip: Stel een persoonlijke beloning in op jouw sponsorpagina om het doneren nog makkelijker te maken, leer hier meer over je persoonlijke sponsorpagina.

Afbeelding van een bevroren ruit. In de winter altijd vervelend, maar een mooie kans voor jou om geld op te halen voor het goede doel.

Ruiten krabben

Maak alle autoruiten in de straat ijsvrij in ruil voor een kleine tegenprestatie!

Lees verder

Ruiten krabben

Het grootste nadeel van de winter zijn de bevroren ruiten van je auto. Maak hier gebruik van en krab alle ruiten in de straat ijsvrij. Zeker weten dat hele straat dit aan jou overlaat in ruil voor een kleine sponsoring.

Tip: Hou het weerbericht of in de gaten of maak een Whatsapp groep aan zodat je buurt zich kan aanmelden . Dan ben je voorbereid mocht de kans zich voordoen een paar euro te verdienen voor KiKa.

Afbeelding van een groep enthousiaste deelnemers die langs de deuren gaan om te zingen voor KiKa

Kerstliederen Zingen

Zing prachtige liederen in de gedachte voor KiKa.

Lees verder

Kerstliederen Zingen

Ga langs de deuren om prachtige kerstliederen te zingen. Maak een rondje in de buurt met je team en draag iedereen een warm hart toe. Jouw buren kunnen vast wel wat missen voor een fraai liedje.

Tip: Weet je niet wat je moet zingen? Kijk hier voor een aantal leuke “Christmas Carols”.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen