Samen kleuren we
Nederland KiKa-Oranje!

Thuis hardlopen voor KiKa
Thuis hardlopen voor KiKa
Thuis hardlopen voor KiKa
Kleur Nederland
KiKa-Oranje!

Thuis hardlopen voor KiKa
Thuis hardlopen voor KiKa
Thuis hardlopen voor KiKa

Bepaal zelf hoeveel
KM je wilt lopen

De spelregels

De spelregels

Meedoen aan Run for KiKa @Home is ontzettend leuk natuurlijk, maar het is wel belangrijk dat je dit veilig doet. Zorg er daarom voor dat je tijdens het lopen altijd 1,5 meter afstand houdt van anderen. Kijk voor meer informatie over veiligheid m.b.t corona op de website van het RIVM.

Nederland in het oranje!
Samen lopen we zoveel mogelijk kilometers voor KiKa. Vergeet dus niet een te gekke KiKa-oranje outfit aan te trekken!

Run for KiKa @Home


Run for KiKa @Home

Doe op zondag 28 juni vanuit huis mee met Run for KiKa @Home!


Run for KiKa @Home is hét hardloopevent dat vanuit heel Nederland te rennen is. Waar je ook bent, of je nu 1 km of 40 km loopt, jij bepaalt waar en hoeveel je rent. Haal het maximale uit jezelf en samen zetten we écht die stap extra voor KiKa.

Geen officiële run? Echt wel! Je persoonlijke startbewijs, het live startschot én de echte KiKa-kilometerteller maken dit de run die je niet mag missen. Draag jouw steentje bij aan de genezing van kinderkanker en ga aan de slag met onze sponsortips!


Schrijf je in Sponsor KiKa

Nodig vrienden uit:€ 6.539,10

OPGEHAALD

Programma Run for KiKa @Home - 28 juni

Start livestream
10:30
KiKa Kanjers & Cheque
10:45
Start warming-up
10:50
Startschot @Home
11:00
Samen rennen we kinderkanker de wereld uit!


Schrijf je nu in!

Beleef een sportieve run!

Ren die extra KiKa-kilometers

Ren vanuit je eigen huis een zelfgekozen route en afstand. Of je nu een meer ervaren hardloper bent of nog maar net bent begonnen: écht iedereen kan meedoen met Run for KiKa. Inschrijven?
Klik hier!

Een echte medaille als beloning

Ga voor die optimale beloning na jouw run en kies voor de Run for KiKa medaille. Zo heb jij een echte 'Medal Monday'!

Leuk, ik doe mee!

Een officieel startbewijs

Jouw naam prijkt op het officiële startbewijs van deze Run for KiKa @Home! Print hem uit en laat iedereen zien dat jij mee rent voor KiKa!
Leuk, ik doe mee!

Voor een goed doel: KiKa

Run for KiKa is een hardloopevenement voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Nog altijd overlijdt 1 op de 4 kinderen met kanker. Dat KAN en dat MOET anders. KiKa zet zich in voor deze kinderen. Doe mee en kom ook in actie!Deelnemers zijn niet verplicht om geld op te halen, maar krijgen van ons alle middelen om super makkelijk sponsors te werven. Iedere euro telt en maakt het verschil voor kinderen met kanker.

Ook tijdens Run for KiKa @Home staan we stil bij het doel. Zo zetten we tijdens de livestream een aantal kinderen die ziek zijn (geweest) in het zonnetje. Samen rennen we kinderkanker de wereld uit!

Meer over KiKa

In het Run for KiKa Runnersshirt

Rennen in het Run for KiKa Runnershirt is het allerleukst. Deze kan nu ook van jou zijn! Kies bij inschrijving voor het shirt en loop straks in het KiKa-oranje!
Leuk, ik schrijf me in!

Stay fit for KiKa

We zorgen ervoor dat jij op en top fit kan blijven in deze tijd. Beleef een hoop sportplezier samen met KiKa en blijf gemotiveerd.
Yes! Ik wil fit blijven!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen