Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Beleef Run for KiKa in winterse sferen met de Winterrun

AMSTERDAM, 1 november - Doe je sjaal om, zet je muts op en haal je hardloopschoenen uit het vet: de Run for KiKa Winterrun komt er aan. Op 27 januari wordt het Amsterdamse Bos omgetoverd tot een winters wonderlandschap waar deelnemers 10, 5 of 1 km rennen voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie. Op zeven locaties in Nederland rennen deelnemers van jong en oud voor KiKa. De editie in het Amsterdamse Bos is wel héél bijzonder. Doe mee en geniet van de winterse lekkernijen, besneeuwde dennenbomen, vreugdevuren en laat je meenemen door het hartverwarmende podiumprogramma.

Samen lopen we kinderkanker de wereld uit
1 op de 4 kinderen met kanker komt te overlijden. Stichting Kinderen Kankervrij zamelt geld in voor meer onderzoek en betere behandelmethoden. KiKa gelooft in actieve oplossingen. Daarom wordt jaarlijks Run for KiKa georganiseerd. Alle deelnemers zamelen geld in voor één doel: kinderkanker de wereld uit.

Voor iedereen
Run for KiKa is voor jong- en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Iedereen is welkom om mee te rennen, aan te moedigen en er een leuke dag van te maken. De Run for KiKa Winterrun mag jij niet missen! 

Schrijf je in Word vrijwilliger
01-11-2017