Het coronavirus en Run for KiKa

De organisatie van Run for KiKa volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We zullen per editie duidelijkheid geven over het verloop van het evenement. Op deze pagina vind je algemene informatie. Wij informeren iedereen zodra wij - in overleg met de autoriteiten en KiKa - meer kunnen zeggen over de editie waar jij aan meedoet.

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@runforkika.nl

Vragen en antwoorden Run for KiKa en het coronavirus

Gaat mijn editie van Run for KiKa door?
Het is onmogelijk om voor alle edities uitsluitsel te geven. Hier vind je alle edities en hun actuele status. 

Voorzomerse edities

Nightrun Rotterdam, 18 april. UITGESTELD. Nieuwe datum volgt.
Almere, 24 mei, UITGESTELD. Nieuwe datum volgt.
Alkmaar, 21 juni, UITGESTELD. Nieuwe datum volgt.
Utrecht, 28 juni, UITGESTELD. Nieuwe datum volgt.
Breda, 5 juli, UITGESTELD. Nieuwe datum volgt.

Nazomerse edities

Het verbod op evenementen is tot 1 juli. Wij kijken voorzichtig vooruit en streven er naar om onze Run for KiKa edities in het najaar te organiseren. Zodra het relevant wordt om hier iets te melden zullen wij dit doen.
Wanneer weten jullie of mijn editie doorgaat?
De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en alle betrokkenen staan voorop, waardoor wij uit voorzorg de voorzomerse edities uitstellen. Zodra wij - in overleg met de autoriteiten en KiKa - meer duidelijkheid kunnen geven betreft een nieuwe datum, hoor je dit gelijk.
Wat gebeurt er als mijn editie niet doorgaat?
Indien jouw editie niet doorgaat hebben we verschillende scenario’s. Dit kan per locatie verschillen. Dit heeft te maken met vergunningen, maar ook de planning in het jaar.  Hierbij kijken we naar het verplaatsen naar een andere datum, maar ook naar een andere - gelijkwaardige locatie. Pas in een uitzonderlijk geval zullen wij overgaan tot afgelasting. 
Wat gebeurt er met het sponsorgeld voor KiKa?
Voorop staat bij ons dat het goede doel zo min mogelijk averij oploopt. We doen het immers voor zieke kinderen. Daarom gaat de sponsoring altijd naar het doel, ook al is jouw Run for KiKa editie nu uitgesteld of als, in uitzonderlijk geval, het evenement niet doorgaat.
Ik heb acties gepland, wat kan er doorgaan?
Veel acties kunnen nu niet doorgaan. Volg altijd de actuele richtlijnen van het RIVM op.
Vol energie doorgaan? Bekijk onze pagina met sponsoracties die ook nu kunnen.
Mijn vraag staat er niet tussen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de organisatie via info@runforkika.nl.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen