Doe mee in Rotterdam of Utrecht

In 2014 werd bij zangeres Lisanne botkanker (Ewing sarcoom) ontdekt. Nadat ze eerder al schoon werd verklaard, keerde de ziekte terug. Nadat ze eerder al schoon werd verklaard, keerde de ziekte terug. Inmiddels is ze genezen verklaard en kijkt ze hoopvol naar de toekomst. 

Optreden Lisanne Spaander tijdens Run for KiKa

Tijdens Run for KiKa in Rotterdam én Utrecht komt Lisanne in actie voor andere kinderen met kanker waar ze ook haar prachtige lied ‘vechtersbaas’ zal zingen. Daarnaast zal zij op het podium haar verhaal vertellen en uitleggen waarom het zó belangrijk is om je in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. 

Doe mee met Run for KiKa in Rotterdam (zondag 19 mei) of Utrecht (zondag 16 juni), word aangemoedigd door Lisanne Spaander en ren 10 km, 5 km of doe mee met de 1 km KidsRun voor Stichting Kinderen Kankervrij. Kies de afstand die bij jou past en beleef een unieke dag voor KiKa. 

Lees het verhaal van Lisanne Ren mee in Rotterdam of Utrecht
15-04-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen