Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Doe mee met hét hardloopfestival van 2018

AMSTERDAM, 1 november - Samen kinderkanker de wereld uit rennen, dat is het doel van Run for KiKa 2018. Deelnemers van het hardloopfestival rennen 10, 5 of 1 km voor Stichting Kinderen Kankervrij in zeven locaties in Nederland.

Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie. Geniet van de foodtrucks, doe mee met de spelletjes en laat je meenemen door het indrukwekkende podiumprogramma. Ren mee met de wintereditie in Amsterdam (27-1) of de reguliere in Almere (27-5), Utrecht (10-6), Rotterdam (24-6), Eindhoven (1-7), Amsterdam (30-9) of Nijmegen (7-10) 

Samen lopen we kinderkanker de wereld uit
1 op de 4 kinderen met kanker komt te overlijden. Stichting Kinderen Kankervrij zamelt geld in voor meer onderzoek en betere behandelmethoden. KiKa gelooft in actieve oplossingen. Daarom wordt jaarlijks Run for KiKa georganiseerd. Alle deelnemers zamelen geld in voor één doel: kinderkanker de wereld uit.

Voor iedereen
Run for KiKa is voor jong- en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Iedereen is welkom om mee te rennen, aan te moedigen en er een leuke dag van te maken. Run for KiKa 2018 mag jij niet missen!

Schrijf je in Word vrijwilliger
01-11-2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen