KiKa events

Kies de uitdaging die bij jou past en ga hem aan voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)! Van de KidsRun bij Run for KiKa Nederland in een stad bij jou in de buurt tot 42,195 kilometer over de Chinese Muur bij de KiKa Extreme Great Wall Marathon. Van fietsen in het zonnige Italië bij Giro di KiKa tot schaatsen op de Weissensee met Schaats voor KiKa. Individueel of kies voor het ultieme teamgevoel bij Run for KiKa Estafette. 
Afbeelding van vader en dochter klaar voor de start van het hardloopevenement Run for KiKa. Samen rennen we kinderkanker de wereld uit!
Hardlopen


Run for KiKa

Hét hardloopevent van Nederland! Loop 10, 5 km of de KidsRun voor KiKa


Afbeelding van een hardloper met begeleiders op de fiets tijdens het hardloopevenement Run for KiKa Estafette. Samen rennen we kinderkanker de wereld uit!
Estafette


Run for KiKa Estafette

Dé teamuitdaging: loop een marathon per dag in estafettevorm


Afbeelding van twee schaatsers die de alternatieve elfstedentocht schaatsen op de Weissensee tijdens het evenement Schaats voor KiKa. Samen schaatsen we kinderkanker de wereld uit!
Schaatsen


Schaats voor KiKa

Schaats 50, 100, 150 of 200 kilometer voor KiKa op de Weissensee


Afbeelding van een fietser in het prachtige Italië tijdens het evenement Giro di KiKa. Samen fietsen we kinderkanker de wereld uit!
Fietsen


Giro di KiKa

Fiets in 6 prachtige etappes door Italië voor kinderen met kanker


Afbeelding van een marathon loper in het prachtige Central Park in New York tijdens het evenement Run for KiKa Marathon. Samen rennen we kinderkanker de wereld uit!
Marathon


Run for KiKa Marathon

Dé hardloopuitdaging: loop een marathon in een wereldstad voor KiKa


Afbeelding van een triathleet in het prachtige Vichy trots met medaille vlak na de finish van het evenement KiKa Extreme. Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!
Triatlon


KiKa Extreme

Go EXTREME for KIKa. Zwem, fiets en loop mee met de IRONMAN 70.3 in Vichy!


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen