Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Familie en vrienden lopen voor Roos (9) met hersentumor

In het Amsterdamse Bos vindt op 27 januari voor het eerst de Run for KiKa Winterrun plaats. Team GO4KIKA loopt dit jaar ook mee. Het team bestaat uit vrienden en familie van Roos (9), die nog steeds kampt met de gevolgen van een hersentumor.
 
Roos was nog maar 2 jaar oud toen een kwaadaardige hersentumor werd ontdekt. Een ingrijpend jaar volgde: twee operaties en zware chemotherapie zorgden ervoor dat de kanker werd overwonnen. Het altijd vrolijke meisje sloeg zich er dapper doorheen, maar heeft desondanks blijvende schade opgelopen.
 
Moeder Mirjam vertelt over de gevolgen van Roos haar ziekte: "Ze eet slecht en groeit niet. Daardoor heeft ze nu tijdelijk sondevoeding. Ook heeft ze last van gedragsproblemen en zit ze op speciaal onderwijs. Daar heeft ze het gelukkig erg naar haar zin. Wij zijn trots op onze kanjer die met zoveel wilskracht in het leven staat."
 
Kom ook in actie
Mirjam roept iedereen in Amsterdam en omgeving op in actie te komen voor KiKa. "Roos heeft nog altijd veel last van haar behandeling. Meer geld voor onderzoek naar de gevolgen van de behandeling van kinderkanker is daarom noodzakelijk. Ren ook mee of sponsor ons team!"
 
Run for KiKa Winterrun
Hardloopevenement voor KiKa op zaterdag 27 januari 2018. Ren 5 of 10 kilometer in een winters en prachtig verlicht Amsterdamse Bos. Voor kinderen is er de KidsRun van 200 meter, 500 meter of 1 kilometer. Op het terrein zijn verder tal van leuke activiteiten voor jong én oud.

Bekijk de beste sponsorwervingstips  Sponsor Team GO4KIKA 
18-12-2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen