Run for KiKa - Shine a Light

11 december - UtrechtSHINE A LIGHT

11 december - Utrecht

Hoe werkt het?

Ben jij er klaar voor om een fantastische dag te beleven samen met KiKa? Op zondag 11 december ren jij tijdens Run for KiKa - Shine a Light de afstand die bij jou past in de strijd tegen kinderkanker. 

Ren op Wereldlichtjesdag in winterse sferen en het donker 5 of 10 km door het Máximapark in Utrecht. Voor de allerkleinsten (kinderen t/m 8 jaar) is er de KiKa Mini Race van in totaal 1 kilometer. De routes zijn afwisselend en helemaal in KiKa-sfeer aangekleed.

Schrijf je nu in!

Hoe werkt het?

Ben jij er klaar voor om een fantastische dag te beleven samen met KiKa? Op zondag 11 december ren jij tijdens Run for KiKa - Shine a Light de afstand die bij jou past in de strijd tegen kinderkanker. 

Ren tijdens winterse omstandigheden in het donker 5 of 10 km door het Máximapark in Utrecht. Voor de allerkleinsten (kinderen t/m 8 jaar) is er de KiKa Mini Race van in totaal 1 kilometer. De routes zijn afwisselend en helemaal in KiKa-sfeer aangekleed.

Shine a Light

Zondag 11 december is het Wereldlichtjesdag. Op deze dag rennen we voor alle kinderen met kanker en staan we stil bij de kinderen die zijn overleden. Want hoewel er steeds meer kinderen genezen, overlijdt nog steeds iedere 3 dagen één kind aan kanker.  

Voorafgaand aan de start van de 5 KM en 10 KM ontsteken we de lichtjes van de kerstbomen van hoop en herinnering. Shine a Light voor kinderen met kanker en doe mee. Samen gaan we voor 100% genezing!

Shine a Light

Zondag 11 december is het Wereldlichtjesdag. Op deze dag rennen we voor alle kinderen met kanker en staan we stil bij de kinderen die zijn overleden. Steeds meer kinderen genezen, maar toch overlijdt nog steeds iedere 3 dagen één kind aan kanker.  

Voorafgaand aan de start van de 5 KM en 10 KM ontsteken we de lichtjes van de kerstbomen van hoop en herinnering. Shine a Light voor kinderen met kanker en doe mee. Samen rennen we voor 100% genezing!

Leuk voor iedereen!

Ren 5 of 10 km of doe mee aan de KiKa Mini Race
Ren in winterse sferen door het Máximapark
Het inschrijfgeld voor de 5 & 10 KM is € 25,- en KiKa Mini Race € 12,50
Ontvang op de finish de Run for KiKa medaille

Programma & Routes

De route van de 5 & 10 KM is door het Máximapark in Utrecht. De routes zijn afwisselend en helemaal in KiKa-sfeer aangekleed. Voor de allerkleinsten (kinderen tot en met 8 jaar) is er de KiKa Mini Race van 1 kilometer.
 
Programma 11 december
15.00 uur: Terrein open
16.00 uur: KiKa Mini Race
16.30 uur: Podiumprogramma
17.00 uur: Lichtjes ontsteken op Wereldlichtjesdag
17.15 uur: Start 10 kilometer
17.30 uur: Start 5 kilometer

Inschrijven

Veelgestelde vragen?

Wat kost het om mee te doen?
Je kan op verschillende manier deelnemer aan Run for KiKa - Shine a Light:

- Inschrijfgeld 5 of 10 km: € 25,- per persoon
- Inschrijfgeld KiKa Mini Race (t/m 8 jaar): € 12,50 per persoon

Schrijf je nu in en daag vrienden, familie en collega's uit om mee te doen en maak een verschil voor kinderen met kanker!
Is er een minimum sponsorbedrag?
Er is geen minimum sponsorbedrag, maar we dagen jou uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. Elke euro telt en draagt bij aan de genezing van kinderen met kanker.

Ga naar je eigen sponsorpagina en deel je sponsorverzoek onder vrienden, familie en collega's. Voor onze top-sponsorwervers zijn er leuke prijzen te verdienen!
Wat is het programma?
Het programma op 11 december is als volgt:

Programma 11 december

16.00 uur: KiKa Mini Race
16.30 uur: Podiumprogramma
17.00 uur: Lichtjes ontsteken op Wereldlichtjesdag
17.15 uur: Start 10 kilometer
17.30 uur: Start 5 kilometer

Op het terrein van Run for KiKa zijn er allemaal winterse lekkernijen te verkrijgen.
Mag ik zelf lichtjes meenemen?
Ja, graag zelfs! Des te meer lampjes, des te leuker. Dus versier jezelf en neem alle verlichting mee die je kan vinden!
Hoe zit het met verlichting tijdens het evenement?
De routes door het Máximapark zijn verlicht en het terrein is volledig versierd in winterse KiKa sferen.  Daarnaast ontvang je van ons een lampje voor tijdens het herinneringsmoment en het rennen. 
Ontvangen deelnemers een medaille of shirt?
Iedereen die zich inschrijft ontvangt na afloop bij de finish een Run for KiKa medaille. Dit zit bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Het Run for KiKa shirt kun je direct bij inschrijving bestellen. Mocht je later alsnog een shirt willen bestellen dan kan dat via je dashboard op je persoonlijke sponsorpagina.

Hoe leuk is dat: Het Máximapark met allemaal mensen in een oranje Run for KiKa-shirt. 
Waar is het evenement en wat is de route?
Het evenement is op zondag 11 december in Utrecht (Europaweg 48, 3451 HG Utrecht). Daar is een speciaal verlicht parcours uitgezet in het Máximapark voor 5 & 10 KM en de KiKa Mini Race.
Wat gebeurt er met het sponsorgeld?
De opbrengsten van Run for KiKa Amsterdam gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij. Hiermee financiert KiKa onderzoek naar behandeling en medicijnen voor kinderen met kanker. Samen gaan we voor 100% genezing van kinderkanker. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Lees hier meer over KiKa.
Waar kan ik parkeren?
Je kunt parkeren op de parkeerplaats voor sportcentrum Oudenrijn, hier vindt ook het evenement plaats. Adres: Europaweg 48, 3451 HG Utrecht. Zijn alle parkeerplaatsen bezet? Dan kun je parkeren bij zwembad Fletiomare. Vanaf hier is het 700 meter lopen naar het sportcentrum. Adres: Burgemeester Middelweerdplaats 1, 3454 HH Utrecht.

Op beide parkeerplaatsen kun je gratis parkeren.  
Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Run for KiKa - Shine a Light
  • Schrijf je direct in, zodat jij klaar bent om op 11 december te gaan rennen.
  • Op de dag van het event zelf kun je je nog inschrijven, dus uiterlijk 11 december 2022.

Leuk voor iedereen!

Van de KiKa Mini Race, tot de 10 kilometer run: écht iedereen kan meedoen aan Run for KiKa! Loop individueel mee, in een team of een speciaal bedrijventeam. 

Doe mee!

Beleef Run for KiKa in winterse sferen met de Run for KiKa - Shine a Light. Kies de afstand die bij jou past en beleef een fantastische dag. Samen rennen we kinderkanker de wereld uit! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen