Hoe werkt het?

Beleef Run for KiKa op jouw manier. Individueel of in een team van vrienden, familie en/of collega's. Kies de afstand die jij wilt lopen en haal zoveel mogelijk geld op voor kinderen met kanker. 


Run for KiKa

Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa!

Run for KiKa is hét hardloopevent voor Stichting Kinderen Kankervrij. Met jouw deelname draag je bij aan het doel van KiKa: 95% genezing van kinderen met kanker. Iedereen die meedoet krijgt een eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks. Hiermee wordt geld ophalen voor KiKa een stuk makkelijker! Het is bij Run for KiKa overigens niet verplicht om sponsorgeld op te halen.

Winterrun & Nightrun

Naast de traditionele zomeredities is er in 2020 ook weer een te gekke Winterrun in Utrecht én de allereerste Nightrun in Rotterdam op 18 april.

Schrijf je in Bekijk alle edities

Maak het verschil voor kinderen met kanker

Ren 10 km, 5 km of doe mee met de KidsRun

Individueel, in een team of in een bedrijventeam

Kies jouw afstand
5 / 10 km: 20 euro
KidsRun: 15 euro

Verzamel zoveel mogelijk sponsors voor KiKa

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen