Kanjerkroning

De Kanjerkroning is tijdens Run for KiKa een speciaal moment waarbij de kinderen die ziek zijn geweest of nog ziek zijn (de Kanjers) in het zonnetje worden gezet.


De Kanjers

Tijdens de Kanjerkroning zetten we de kinderen die ziek zijn of ziek zijn geweest (de Kanjers) in het zonnetje.

Op het speciale Run for KiKa-podium krijgt elke Kanjer een mooi aandenken aan deze bijzondere dag en natuurlijk een groot applaus van alle Runners en bezoekers. Na afloop van de Kanjerkroning maken we met z'n allen het bedrag bekend dat is opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Samen ren je voor alle Kanjers en draag je jouw steentje bij aan genezing van kinderkanker.

Meer info KiKa Doe mee
Hardlopers slaan de armen om elkaar heen nadat ze voor het goede doel gelopen hebben bij de Run for KIKa Winterrun in Utrecht

Maak hét verschil voor kinderen met kanker!

Doe mee!

Het verhaal van Julia

Stichting Kinderen Kankervrij

In de afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen van 70 naar 75 procent.


Alle specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. KiKa streeft naar 95 procent genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. De resultaten van alle onderzoeken zijn veelbelovend. Uiteindelijk hopen alle kinderoncologen dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer zal zijn.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen