Run for KiKa deelnemers gaan fit de lente in!

In actie komen voor KiKa kan altijd en overal! Dat bewezen 727 deelnemers van 21 t/m 31 maart tijdens Run for KiKa Lente Fit. Jong en oud liepen vanuit huis op hun eigen manier in totaal 21 km voor kinderen met kanker. “Fantastisch om te zien dat in deze tijd weer mooie initiatieven zijn ontstaan waarmee ruim € 70.276,- is opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker”, zegt Rick de Haan namens organisatie Run for KiKa. 

Run for KiKa deelnemers gaan fit de lente in!

In actie komen voor KiKa kan altijd en overal! Dat bewezen 725 deelnemers van 21 t/m 31 maart tijdens Run for KiKa Lente Fit. Jong en oud liepen vanuit huis op hun eigen manier in totaal 21 km voor kinderen met kanker. “Fantastisch om te zien dat in deze tijd weer mooie initiatieven zijn ontstaan waarmee ruim €67.275,- is opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker”, zegt Rick de Haan namens organisatie Run for KiKa. 
 
Tijdens Run for KiKa Lente Fit konden deelnemers zelf bepalen wanneer en op welke manier ze tussen 21 en 31 maart in totaal 21 km liepen. Sommige deelnemers liepen bijvoorbeeld iedere dag 2 km terwijl andere in één keer de volledige 21 km voltooiden. Met als resultaat dat er in totaal 45.360 kilometer is gelopen om kinderen met kanker een toekomst te geven.
 
Geweldige initiatieven
Ook tijdens deze editie van Run for KiKa Lente Fit zijn er weer prachtige initiatieven ontstaan. Zo liepen op zondag 27 maart maar liefst 106 deelnemers van Team ‘De Jasper-runners’ in totaal 525 kilometer voor de zieke Jasper. Daarmee haalde ze met zijn allen ruim €15.000,- op. Liep deelnemer Bart Semplonius een halve marathon (21 km) voor zijn zoon Samuel die herstellende is van een hersentumor en haalde daarmee ruim €3700,- op. En kwam Team ‘Femmolletjes’ voor Femke (7) in Utrecht in beweging om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa. 
Tijdens Run for KiKa Lente Fit konden deelnemers zelf bepalen wanneer en op welke manier ze tussen 21 en 31 maart in totaal 21 km liepen. Sommige deelnemers liepen bijvoorbeeld iedere dag 2 km terwijl andere in één keer de volledige 21 km voltooiden. Met als resultaat dat er in totaal 15.225 kilometer is gelopen om kinderen met kanker een toekomst te geven.

Geweldige initiatieven
Ook tijdens deze editie van Run for KiKa Lente Fit zijn er weer prachtige initiatieven ontstaan. Zo liepen op zondag 27 maart maar liefst 106 deelnemers van Team ‘De Jasper-runners’ in totaal 525 kilometer voor de zieke Jasper. Daarmee haalde ze met zijn allen ruim €15.628,- op. Liep deelnemer Bart Semplonius een halve marathon (21 km) voor zijn zoon Samuel die herstellende is van een hersentumor en haalde daarmee ruim €3.157,- op. En kwam Team ‘Femmolletjes’ voor Femke (7) in Utrecht in beweging om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa.

Run for KiKa Amsterdam
Na de verschillende online edities van de afgelopen jaren is het weer tijd voor een fysiek Run for KiKa evenement. Op zaterdag 11 juni organiseren we Run for KiKa Amsterdam bij de Ouderkerkerplas.

Schrijf je nu in!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen