Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Praktische informatie Run for KiKa Almere

Nog even en dan is het zover: de vierde editie van Run for KiKa Almere! Op zondag 27 mei kleurt Stadslandgoed de Kemphaan KiKa-oranje en rennen we voor kinderen met kanker. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@runforkika.nl of bel op 088-3665413.

Let op: het wordt een écht zomerse dag morgen in Almere. Het is daarom van groot belang dat je genoeg drinkt. Wij zorgen voor een extra waterpunt op zowel de 5 als 10 kilometer route, maar het is het aller belangrijkst dat je goed gehydrateerd aan de start staat. Zorg dus dat je genoeg hebt gedronken voor je start en smeer je natuurlijk meteen ook goed in met zonnebrand! 

Hoe kom ik bij Run for KiKa?

Navigatieadres: Kemphaanlaan 4, Almere. Volg de oranje parkeerborden. Er is voldoende gratis parkeerplek.

Bushalte: Bus 160, halte Kemphaanlaan Deze rijdt zeer beperkt. We adviseren om met de fiets of auto te komen.

Kijk op 9292.nl voor actuele reisinformatie.

Optredens

Bij Run for KiKa hoef je je zeker niet te vervelen! Op het evenementerrein is er een DJ aanwezig die de muziek verzorgt. Laat je hart verwarmen tijdens het podiumprogramma. Ook hebben we leuke verrassingen voor je in petto op de route!

KiKa Fun

Ook de kleinsten hoeven zich niet te vervelen bij Run for KiKa! Kijk wie het beste kan voetballen, maak een echt KiKa-beren masker, knutsel mooie armbandjes, laat je in een prinses of piraat veranderen door onze schminkers en ga helemaal los op het springkussen. Ook voor volwassenen hebben we mooie activiteiten! Zo kan je jezelf laten vereeuwigen in onze photobooth en een mooie KiKa-wens doen op de ballonnenboog.

Kleding

Runnershirts
Iedereen die online een Run for KiKa shirt heeft besteld kan het shirt bij de registratie op het evenemententerrein ophalen. Wil je nog een shirt kopen? Dat kan bij de KiKa-shop op het evenemententerrein!

Goldrunner shirts
Heb jij meer dan 750 euro op je persoonlijke sponsorteller staan (of 350 euro voor runners van 12 jaar of jonger)? Dan krijg je een prachtig GOLDRUNNER-shirt cadeau! Deze kan je ophalen bij de registratie op het evenemententerrein.

Foodtrucks

Wat is er na het rennen nou lekkerder dan een ijskoud drankje? Of een lekker patatje met mayonaise? Op het evenemententerrein vind je de heerlijkste lekkernijen bij verschillende foodtrucks!

Hoe krijg ik mijn startnummer?

Ingeschreven voor 11 mei: Je krijgt je startnummer enkele dagen voor Run for KiKa thuisgestuurd.

Ingeschreven op of na 11 mei Je kan jouw startnummer ophalen tijdens Run for KiKa bij de registratie op het evenemententerrein. Houd er rekening mee dat het hier vlak voor de start erg druk kan zijn en zorg dat je op tijd bent.

Garderobe

Op het evenemententerrein van Run for KiKa is een bewaakte garderobe en een tent waar je je kan omkleden. Gebruik maken van de garderobe is echter wel op eigen risico. Laat daarom zoveel mogelijk van jouw waardevolle spullen thuis.

EHBO

Zowel op de route als op het evenemententerrein is er EHBO aanwezig.

Toilet

Er zijn voldoende toiletten aanwezig.

KiKa Shop

Koop het enige echte Run for KiKa runnershirt, KiKa-paraplu of een heerlijk zachte KiKa beer in de KiKa Shop op het evenmententerrein. Leuk voor jezelf én je steunt Stichting Kinderen Kankervrij! Let op: Bij de KiKa Shop kan je alleen pinnen.

Handige informatie

De Kemphaan - 27 mei
Terrein geopend 11.30uur
Gezamenlijke luchtfoto 12.40uur
Start 10 km 13.00uur
Start 5 km 13.15uur
Kanjerkroning & cheque14.30uur
Start KidsRun15.00uur
Einde programma15.30uur

Ga jij voor GOUD?

Word GOLDRUNNER

Deelnemers die meer dan 750 euro op hun persoonlijke teller hebben staan (350 euro voor deelnemers van 12 jaar of jonger) , krijgen de legendarische titel GOLDRUNNER en krijgen een echt Run for KiKa runnershirt met daarop de titel GOLDRUNNER van ons cadeau!

Het shirt is tijdens Run for KiKa op te halen bij de registratie bij het evenemententerrein.

Ga jij voor GOUD? Ga verder met sponsorwerven en help kinderkanker de wereld uit!

sponsorwervingstips

Heb jij nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen