Praktische informatie

Run for KiKa - De 30 van Almere

Op 24 september is Run for KiKa - de 30 van Almere. Tijdens deze run staan de Kidsrun en de 5 & 10 kilometer in het teken van KiKa.

Op deze pagina lees je alle belangrijke informatie. Check deze pagina en sta volledig voorbereid aan de start in Almere! Heb je vragen? Mail dan gerust! 

Alle info op een rijtje

Belangrijke adresssen

Registratie
Je startnummer wordt niet thuisgestuurd. Je kunt het ophalen bij de registratiebalie tot 15 minuten voor jouw starttijd.
Registratiebalie, kleedruimtes, massage, douches & tassen inleveren bevindt zich in Sporthal de Vrijbuiter (Globeplein 1, 1334 BT Almere)
Start- en finishterrein
​​​​De Run for KiKa - De 30 van Almere start in het centrum van Almere-Buiten. De start en finish zijn dit jaar op het evenemententerrein van Almere-Buiten (Rio de Janeiroplein)
Parkeren
De wedstrijd start vanaf het Rio de Janeiroplein in Almere-Buiten. Volg vanaf de verschillende richtingen de borden Almere-Buiten – Centrum. Parkeren kan in een van de parkeergarages, vanuit deze garages is het maximaal 5 minuten lopen naar de start.

Actuele informatie over het parkeren staat op de website van de organisatie van de 30 van Almere

Tijdens het evenement

Warming-up
Voor de allerkleinsten is er voor de start een warming-up. Ouders mogen natuurlijk meedoen! 
Podiumprogramma
Om 11.30 start het prodiumprogramma met aandacht voor het belangrijke doel van KiKa: 100% genezing van alle kinderen met kanker.

Kanjerkroning 
Tijdens de kanjerkroning herdenken we kinderen die overleden zijn door kanker en zetten we kanjers die op dit moment behandeld worden tegen kanker, of kanker overleefden in het zonnetje.De Kanjerkroning is hét moment om stil te staan bij het belang van meer wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. 

Topsponsorwervers
KiKa is blij met elke euro die opgehaald wordt met Run for KiKa - De 30 van Almere. Toch gebruiken we het podiumprogramma om runners en teams die veel geld ophaalden extra te bedanken!

Cheque-uitreiking
De teller voor KiKa loopt als een speer. Ook zo benieuwd wat het totaalbedrag is dat jij samen met de ruim 600 andere runners ophaalde? Om 12.10 reiken we de cheque uit aan Frits Hirschstein, oprichter van KiKa. 

Route
De 30 van Almere start in het centrum van Almere-Buiten. De start en finish zijn dit jaar op het evenemententerrein van Almere-Buiten (Rio de Janeiroplein) Ook dit jaar is de registratie in de sporthal de Vrijbuiter op maar 250 meter van de start.

Hier heeft de organisatie van De 30 van Almere omkleedgelegenheid en kan je na de finish gebruikmaken van een gratis welverdiende massage.  Er is een prachtig parcours uitgezet, dat niet alleen door het centrum van Almere-Buiten loopt, maar ook door de natuur van de Oostvaardersplassen.

Meer info over de routes.
Verzorging op de route
Verzorging op de route (10 kilometer)
Loop je de 10 kilometer, dan is er 1 verzorgingspost op de route. Na 5 kilometer, hier is:
  • Water
  • Sportdrank
  • Cola
  • Energy Gel

Verzorging na de wedstrijd (alle afstanden)
  • Finishopvang met diverse koek, snoep & fruit en drinken
  • Massage in Sporthal de Vrijbuiter
  • Douches & Kleedruimte in Sporthal de Vrijbuiter
Run for KiKa Shirt + KiKa Beer
Run for KiKa shirt / Goldrunnershirts
Heb jij online een Run for KiKa shirt gekocht of ben jij een Goldrunner (voor 13 september meer dan € 750 opgehaald - kinderen tot en met 12 jaar € 350)? Ga dan voor de start naar de KiKa-balie en haal jouw shirt op. Nog geen shirt gekocht? Wij nemen een aantal extra Run for KiKa shirts mee die je daar direct kunt aanschaffen. OP=OP

KiKa Beer
Altijd al een KiKa Beer willen hebben? Dat komt goed uit! Je kunt deze kopen bij de tent van KiKa op het evenemententerrein.
Let op: Je kunt bij ons alleen pinnen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op per mail

Meer weten over De 30 van Almere? Check de website van organisatie van De 30 van Almere

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen