Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Praktische informatie Run for KiKa Rotterdam

Nog even en dan is het zover: de achtste editie van Run for KiKa Rotterdam! Op zondag 24 juni kleurt het Zuiderpark KiKa-oranje en rennen we voor kinderen met kanker. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@runforkika.nl of bel op 088-3665413.

Hoe kom ik bij Run for KiKa?

Navigatieadres: Vaanweg 51, Rotterdam. Parkeren kan bij P+R Slinge of Q-park Zuidplein. Wegens een ander evenement is het niet mogelijk om bij Ahoy te parkeren.

Halte: Metro- en bushalte Zuidplein. Vanaf de halte is het ca. 10 minuten lopen. Kijk op 9292.nl voor actuele reisinformatie.

Optredens

Bij Run for KiKa hoef je je zeker niet te vervelen! Op het evenementerrein is er een DJ aanwezig die de muziek verzorgt. Laat je hart verwarmen tijdens het podiumprogramma. Ook hebben we leuke verrassingen voor je in petto op de route!

KiKa Fun

Ook de kleinsten hoeven zich niet te vervelen bij Run for KiKa! Kijk wie het beste kan voetballen, maak een echt KiKa-beren masker, knutsel mooie armbandjes, laat je in een prinses of piraat veranderen door onze schminkers en ga helemaal los op het springkussen. Ook voor volwassenen hebben we mooie activiteiten! Zo kan je jezelf laten vereeuwigen in onze photobooth en een mooie KiKa-wens doen op de ballonnenboog.

Kleding

Runnershirts
Iedereen die online een Run for KiKa shirt heeft besteld kan het shirt bij de registratie op het evenemententerrein ophalen. Wil je nog een shirt kopen? Dat kan bij de KiKa-shop op het evenemententerrein!

Goldrunner shirts
Heb jij meer dan 750 euro op je persoonlijke sponsorteller staan (of 350 euro voor runners van 12 jaar of jonger)? Dan krijg je een prachtig GOLDRUNNER-shirt cadeau! Deze kan je ophalen bij de registratie op het evenemententerrein.

Foodtrucks

Wat is er na het rennen nou lekkerder dan een ijskoud drankje? Of een lekker patatje met mayonaise? Op het evenemententerrein vind je de heerlijkste lekkernijen bij verschillende foodtrucks!

Hoe krijg ik mijn startnummer?

Ingeschreven voor 8 juni: Je krijgt je startnummer enkele dagen voor Run for KiKa thuisgestuurd.

Ingeschreven op of na 8 juni Je kan jouw startnummer ophalen tijdens Run for KiKa bij de registratie op het evenemententerrein. Houd er rekening mee dat het hier vlak voor de start erg druk kan zijn en zorg dat je op tijd bent.

Garderobe

Op het evenemententerrein van Run for KiKa is een bewaakte garderobe en een tent waar je je kan omkleden. Gebruik maken van de garderobe is echter wel op eigen risico. Laat daarom zoveel mogelijk van jouw waardevolle spullen thuis.

EHBO

Zowel op de route als op het evenemententerrein is er EHBO aanwezig.

Toilet

Er zijn voldoende toiletten aanwezig.

KiKa Shop

Koop het enige echte Run for KiKa runnershirt, KiKa-paraplu of een heerlijk zachte KiKa beer in de KiKa Shop op het evenmententerrein. Leuk voor jezelf én je steunt Stichting Kinderen Kankervrij! Let op: Bij de KiKa Shop kan je alleen pinnen.

Handige informatie

Zuiderpark - 24 juni
Terrein geopend 11.30uur
Uitreiking beste teams 12.30uur
Start 10 km 13.00uur
Start 5 km 14.30uur
Kanjerkroning & cheque15.30uur
Start KidsRun16.00uur
Einde programma16.30uur

Ga jij voor GOUD?

Word GOLDRUNNER

Deelnemers die meer dan 750 euro op hun persoonlijke teller hebben staan (350 euro voor deelnemers van 12 jaar of jonger) , krijgen de legendarische titel GOLDRUNNER en krijgen een echt Run for KiKa runnershirt met daarop de titel GOLDRUNNER van ons cadeau!

Het shirt is tijdens Run for KiKa op te halen bij de registratie bij het evenemententerrein.

Ga jij voor GOUD? Ga verder met sponsorwerven en help kinderkanker de wereld uit!

sponsorwervingstips

Parcours Rotterdam

Heb jij nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen