Praktische informatie

Run for KiKa Amsterdam

Het is bijna zover! Op 11 juni doe jij mee aan Run for KiKa Amsterdam! Benieuwd naar deze onvergetelijke dag? Check deze pagina en sta volledig voorbereid aan de start bij de Ouderkerkerplas!

Op deze pagina vind je alles over het programma, de route, belangrijke informatie en voorzieningen. Mocht je nog vragen hebben na het bekijken van deze pagina? Mail dan gerust! 

Algemene informatie

Programma

Op zaterdag 11 juni begint jouw KiKa avontuur! Er zijn (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar waar jullie je auto kunnen parkeren. Met jullie persoonlijk QR-code kunnen jullie je vervolgens aanmelden bij onze vrijwilligers van de registratie.

Programma Run for KiKa Amsterdam
09.00 uurTerrein open
09.30 uurStart Estafette
11.00 uurKiKa Mini Race
11.30 uurKanjerkroning + Cheque uitreiking
12.00 uurStart 10 kilometer
12.15 uurStart 5 kilometer
13.30 uurEinde evenement

Faciliteiten Run for KiKa Amsterdam

Eten & Drinken

Verzorgingsposten

Op de 5 KM en 10 KM is er 1 verzorgingspost. Bij de 10 kilometer kom je hier twee keer langs. Je kunt hier lekker wat drinken en snel een hapje eten zodat je vol energie verder kunt met jouw run. Na de finish staat er meteen weer een verfrissend drankje en hapje voor je klaar.

Op het terrein

Op het evenemententerrein kan je heerlijk wat te eten en te drinken halen.

Let op: je kan op een aantal plekken alleen met pin betalen!

Omkleden & garberobe

Garderobe

Bij de entree is een ruimte om jassen en tassen af te geven. Let op: Garderobe is op eigen risico. Laat waardevolle spullen daarom thuis.

KiKa Shop

De KiKa Shop ziet er dit jaar iets anders uit dan normaal. Op het terrein staat een prachtige KiKa Bus. Hier kun je KiKa Beren kopen en steun je KiKa.

Let op: je kan hier alleen met pin betalen!

KiKa Fun

Bij de KiKa Fun kan je je samen met onze vrijwilligers vermaken. Lekker knutselen en laat je mooi schmincken!

Toilet

Op het terrein

Op het evenemententerrein zijn voldoende toiletten aanwezig.

Navigatie adres

Auto: Je kunt parkeren op de grote parkeerplaats of langs de rotonde langs de weg. De grote parkeerplaats is bedoeld voor alle deelnemers. Mocht deze plekken toch vol raken dan kun je parkeren langs de rotonde langs de weg. 
Adres grote parkeerplaats: Parking Ouderkerkerplas, adres: Middenweg 1191, Ouderkerk aan de Amstel
Adres parkeerplaats rotonde: Beautiful Sunset Point, Ouderkerk aan de Amstel

OV: Vanaf halte: Station Bijlmer ArenA kun je met Bus 300 Haarlem Station via Airport uitstappen bij de halte: Ouderkerk a/d Amstel, Ouderkerk Oost. Vanaf de halte is het 2 kilometer lopen naar de locatie. 

Let op! Er zijn deze week stakingen in het openbaar vervoer rondom Amsterdam. Bekijk hier de actuele situatie van de stakingen en plan je reis zorgvuldig indien je met het ov komt.

Registratie 

Als je aankomt op het evenementen terrein kun je je melden bij onze vrijwilligers van de registratie. Bij de registratie laat je jouw persoonlijke QR-code zien en dit is jouw ticket voor Run for KiKa. Hier ontvang je ook gelijk jouw startnummer.

Belangrijk! Op de achterkant van jouw startbewijs moet je je medische gegevens noteren voor je eigen veiligheid. Onze vrijwilligers zullen je hier ook op attenderen.  

Run for KiKa Shirt + KiKa Beer

Run for KiKa shirt / Goldrunnershirts: Heb jij online een Run for KiKa shirt gekocht of ben jij een Goldrunner? Ga dan voor de start naar de uitgiftebalie en haal jouw shirt op. Nog geen shirt gekocht? Wij nemen een aantal extra Run for KiKa shirts mee die je daar direct kunt aanschaffen. OP=OP
KiKa Beer: Altijd al een KiKa Beer willen hebben? Dat komt goed uit! Je kunt deze kopen bij de KiKa bus op het evenemententerrein.
Let op: Je kunt bij ons alleen pinnen. 

Praktische zaken

Er zijn een paar praktische zaken die handig zijn om te weten:

  • Wij maken gebruik van jouw persoonlijke QR-code. Je vindt hem in je mail maar de Qr-code is ook terug te vinden in jouw dashboard. Dit is jouw ticket voor de run en laat je zien bij de registratie. Hiermee kan je (indien gekocht) ook jouw Run for KiKa shirt ophalen. Eventueel handig om deze uitgeprint mee te nemen. 
  • Bekijk het programma goed en zorg ervoor dat je op tijd bent, zonde als je een leuk onderdeel van het programma mist!

Routes van Run for KiKa Amsterdam

Individueel 5 kilometer

Je rent tijdens de route een rondje om de Ouderkerkerplas. Halverwege de route is een waterpunt, zodat jij vol energie jouw route kan afronden. 

Individueel 10 kilometer

Tijdens de 10 km ren je gedeeltelijk over de route van de 5 kilometer. Je kunt gebruik maken van de twee waterpunten en de routebegeleiders zorgen ervoor dat je de juiste route loopt. 

KiKa Mini Race 

Speciaal voor kinderen t/m 8 jaar is er de KiKa Mini race. In totaal rennen de kinderen 1 kilometer over hetzelfde parcours van de estafette. De kinderen rennen tussen de oranje KiKa versiering en worden aangemoedigd familie en vrienden zodat zij een onvergetelijke dag beleven. 

Estafette

De route van de estafette is op hetzelfde parcour als de KiKa Mini Run. Dit is een nieuw onderdeel en werkt als volgt:
  • Deelnemers lopen in totaal 10 kilometer
  • Het zijn rondjes van 1 kilometer
  • Minimaal 2 tot maximaal 4 deelnemers per estafetteteam

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen