Praktische informatie

Run for KiKa - Shine a Light

Het is bijna zover! Op 11 december doe jij mee aan Run for KiKa - Shine a Light in Utrecht! Benieuwd naar deze onvergetelijke dag? Check deze pagina en sta volledig voorbereid aan de start!

Op deze pagina vind je alles over het programma, de route, belangrijke informatie en voorzieningen.

Algemene informatie

Op zondag 11 december begint jouw KiKa avontuur! Er zijn (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar waar jij je auto kan parkeren. Met jouw persoonlijke QR-code meld je je vervolgens aan bij onze vrijwilligers van de registratie. 

Programma Run for KiKa - Shine a Light
15.00 uur: Terrein open
16.00 uur: KiKa Mini Race
16.30 uur: Podiumprogramma
17.00 uur: Lichtjes ontsteken op Wereldlichtjesdag
17.15 uur: Start 10 kilometer
17.30 uur: Start 5 kilometer


Algemene informatie

Op zondag 11 december begint jouw KiKa avontuur! Er zijn (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar waar jij je auto kan parkeren. Met jouw persoonlijke QR-code meld je je vervolgens aan bij onze vrijwilligers van de registratie. 

Programma Run for KiKa - Shine a Light
15.00 uur - Terrein open
16.00 uur - KiKa Mini Race
16.30 uur - Podiumprogramma
17.00 uur - Lichtjes ontsteken op Wereldlichtjesdag
17.15 uur - Start 10 kilometer
17.30 uur - Start 5 kilometer

Faciliteiten Run for KiKa - Shine a Light

Podiumprogramma

Om 16.30 uur start het podiumprogramma. We staan stil bij de overleden Kanjers, de cheque-uitreiking vindt plaats en we sluiten af met de Kanjerkroning.

Na het podiumprogramma ontsteken we met elkaar de lichtjes op deze Wereldlichtjesdag. Dit doen we rondom de kerstboom die centraal staat voor hoop en herinnering.

Eten & drinken

Verzorgingsposten

Tijdens jouw run ren je langs verzorgingspost(en). Er is 1 verzorgingspost op de 5 KM en 2 op de 10 KM. Je kunt hier lekker wat drinken en eten pakken zodat je vol energie verder kunt met jouw run. Na de finish staat er meteen weer een verfrissend drankje, hapje en natuurlijk jouw welverdiende medaille voor je klaar.

Op het terrein

Op het evenemententerrein kan je genieten van winterse lekkernijen, zoals warme chocolademelk, glüwhein en soep.

Let op: je kan op een aantal plekken alleen met pin betalen!

Garderobe & omkleden

Garderobe

Bij de entree is een ruimte om jassen en tassen af te geven. Het gebruiken van de garderobe is op eigen risico. Laat waardevolle spullen daarom thuis.

Omkleden

Er zijn meerdere kleedkamers waarin je je kunt omkleden. Deze bevinden zich op het evenementen terrein. Daarnaast zijn er voldoende toiletten aanwezig.

Let op: Je kunt geen gebruik maken van de douche.

KiKa Shop

De KiKa Shop is dit jaar in een gezellig houten huisje, omgetoverd tot winterse sferen. Hier kun je KiKa merchandise kopen, zoals de KiKa Beer en de KiKa Kerstbal. Perfect voor onder de kerstboom!🎄

Let op: je kunt hier alleen met pin betalen!

KiKa Fun

Vermaak je samen met onze vrijwilligers bij de KiKa Fun. Lekker knutselen, laat je mooi schmincken en spring erop los op het springkussen!

Veelgestelde vragen

Hoe en waar kan ik mijn startnummer ophalen?
In sportcentrum Oudenrijn in de sporthal meld je je bij onze vrijwilligers van de registratie. Laat jouw persoonlijke QR-code zien en ontvang gelijk jouw starrtnummer. 

Belangrijk: op de achterkant van jouw startnummer noteer je, voor je eigen veiligheid, je medische gegevens. Onze vrijwilligers attenderen je hier ook op. 
Wat kan ik ophalen bij de registratie?
- Je startnummer
- KiKa Kerstballen (indien gekocht)
- Run for KiKa shirt (indien gekocht)
- Goldrunner shirt (indien van toepassing)

Daarnaast krijg je van ons een klein lampje in de vorm van een waxinelichtje. Dit lampje doen we tegelijk aan tijdens het podiumprogramma en staan we stil bij Wereldlichtjes.
Waar vind ik mijn persoonlijke QR-code?
Jouw persoonlijke QR-code vind je in jouw dashboard. Ook is de code terug te vinden in de bevestigingsmail van jouw deelname. Zorg ervoor dat je de QR-code bij de hand hebt bij het ophalen van jouw startnummer, zo verloopt de registratie soepel.

Let op: dit is de Atleta QR-code, niet de QR-code op jouw sponsorpagina. 
Wanneer ontvang ik mijn medaille?
Wanneer je bent gefinisht, staan er vrijwilligers klaar om je te feliciteren en natuurlijk de welverdiende medaille aan je te overhandigen.
Wat zijn de routes op 11 december?
Individueel 5 of 10 KM
De routes van de 5 en 10 KM gaan door het Máximapark. Tijdens de 5 KM kom je langs 1 verzorgingspost. Ren je 10 KM? Dan kom je langs 2 verzorgingsposten. Je ontvangt hier wat te drinken en wat te eten van onze vrijwilligers. Zo kun je de route vol energie afmaken. 

KiKa Mini Race
Speciaal voor kinderen t/m 8 jaar is er de KiKa Mini Race. In totaal rennen de kinderen 1 KM. De kinderen worden aangemoedigd door familie en vrienden zodat zij een onvergetelijke dag beleven. 

Waar haal ik mijn Run for KiKa / Goldrunner shirt op?
Je haalt, met jouw persoonlijke QR-code, het Run for KiKa / Goldrunner shirt op bij de registratie.
Waar kan ik parkeren?
Je kunt (gratis) parkeren op de parkeerplaats voor sportcentrum Oudenrijn. Hier vindt ook het evenement plaats.
Het adres is: Europaweg 48, 3451 HG Utrecht.
Zijn alle parkeerplaatsen bezet? Parkeer (gratis) dan bij zwembad Fletiomare. Vanaf hier is het 700 meter lopen naar het sportcentrum Oudenrijn.
Het adres is: Burgemeester Middelweerdplaats 1, 3454 HH Utrecht.

Kom je met OV?
Bus 28 (Vleuterweide), bus 29 (De meern-Oost) & bus 102 (Woerden via De Meern) stoppen bij halte 'De Meern, De Balije'. Vanaf deze halte is het 750 meter lopen naar Europaweg 48.  
Mag ik zelf lichtjes meenemen?
Ja, graag zelfs! Des te meer lampjes, des te leuker. Dus versier jezelf en neem alle verlichting mee die je kan vinden!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen