Praktische informatie Utrecht

Nog even en dan is het zover: de zesde editie van Run for KiKa Utrecht! Op zondag 16 juni kleurt het Máximapark KiKa-oranje en rennen we voor kinderen met kanker.

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@runforkika.nl of bel op 088-3665413.

Hoe kom ik bij Run for KiKa?

Navigatieadres: Europaweg 26, Vleuten. Volg de oranje parkeerborden. Er is voldoende gratis parkeerplek.

Bushalte: Vleuterweide Centrum: Bus 28 vanaf Utrecht CS. Vanaf de halte is het nog 8 minuten lopen

Kijk op 9292.nl voor actuele reisinformatie.

Hoe krijg ik mijn startnummer?

Ingeschreven voor 31 mei: Je krijgt je startnummer enkele dagen voor Run for KiKa thuisgestuurd.

Ingeschreven op of na 31 mei Je kan jouw startnummer ophalen tijdens Run for KiKa bij de registratie op het evenemententerrein. Houd er rekening mee dat het hier vlak voor de start erg druk kan zijn en zorg dat je op tijd bent.

Ga jij voor GOUD?

Word GOLDRUNNER

Deelnemers die meer dan 750 euro op hun persoonlijke teller hebben staan (350 euro voor deelnemers van 12 jaar of jonger), krijgen de legendarische titel GOLDRUNNER en krijgen een echt Run for KiKa runnershirt met daarop de titel GOLDRUNNER van ons cadeau!

Het shirt is tijdens Run for KiKa op te halen bij de registratie op het evenemententerrein.

Ga jij voor GOUD? Ga verder met sponsorwerven en help kinderkanker de wereld uit!

Bekijk hier de sponsorwervingstips

Handige informatie

Máximapark - 16 juni
Terrein geopend 11.30uur
Uitreiking beste teams 12.30uur
Start 10 km 13.00uur
Start 5 km 13.15uur
Kanjerkroning & cheque14.30uur
Start KidsRun15.00uur
Einde programma16.00uur

Wat kun je allemaal verwachten bij Run for KiKa Utrecht?

Optredens

Bij Run for KiKa hoef je je zeker niet te vervelen! Op het evenementerrein is DJ Olaf aanwezig die de muziek verzorgt. Laat je hart verwarmen tijdens het podiumprogramma. Zangeres Lisanne Spaander komt haar lied 'Vechtersbaas' zingen en daarnaast worden alle kanjers tijdens de Kanjerkroning in het zonnetje gezet.. Op de route maken we op een hele bijzondere manier duidelijk waarom jij rent voor KiKa!

KiKa Fun

Ook de kleinsten hoeven zich niet te vervelen bij Run for KiKa! Kijk wie het beste kan voetballen, maak een echt KiKa-beren masker, laat je in een prinses of piraat veranderen door onze schminkers, swing je heupen los met een Hoola-hoop en ga helemaal los op het springkussen. Ook voor volwassenen hebben we mooie activiteiten! Zo kan je jezelf laten vereeuwigen met een mooie foto voor het 'I did it' doek of met de Run for KiKa foto frame en je kan een mooie KiKa-wens doen op de ballonnenboog.

Kleding

Runnershirts
Iedereen die online een Run for KiKa shirt heeft besteld kan het shirt bij de registratie op het evenemententerrein ophalen. Wil je nog een shirt kopen? Dat kan bij de KiKa-shop op het evenemententerrein!

Goldrunner shirts
Heb jij meer dan 750 euro op je persoonlijke sponsorteller staan (of 350 euro voor runners van 12 jaar of jonger)? Dan krijg je een prachtig GOLDRUNNER-shirt cadeau! Deze kan je ophalen bij de registratie op het evenemententerrein.

Foodtrucks

Wat is er na het rennen nou lekkerder dan een ijskoud drankje? Of een heerlijke snack? Bij de Foodtruck CandyBabe kan je allerlei zoetigheden halen als een suikerspin, popcorn, KiKa-oranje slush en lolly's. Koffie van Koldenhof staat met de lekkerste koffie, bij Ministerie van Geluk kan je heerlijke Mexicaanse gerechten halen en bij Crêpe Estafette proef je een heerlijke smaakbeleving met de Franse crêpes. Kortom: Op het evenemententerrein vind je de heerlijkste lekkernijen bij verschillende foodtrucks!

Garderobe

Op het evenemententerrein van Run for KiKa is een bewaakte garderobe en een tent waar je je kan omkleden. Gebruik maken van de garderobe is echter wel op eigen risico. Laat daarom zoveel mogelijk van jouw waardevolle spullen thuis.

EHBO

Zowel op de route als op het evenemententerrein is er EHBO aanwezig.

Toilet

Er zijn voldoende toiletten aanwezig.

KiKa Shop

Koop het enige echte Run for KiKa runnershirt, KiKa-paraplu of een heerlijk zachte KiKa beer in de KiKa Shop op het evenmententerrein. Leuk voor jezelf én je steunt Stichting Kinderen Kankervrij! Let op: Bij de KiKa Shop kan je alleen pinnen.

Afbeelding van de 10 kilometer, 5 kilometer en 1 kilometer KidsRun route van Run for KiKa Almere op 26 mei 2019 op de Kemphaan in Almere
Afbeelding van de 10 kilometer, 5 kilometer en 1 kilometer KidsRun route van Run for KiKa Almere op 26 mei 2019 op de Kemphaan in Almere

Heb jij nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen