Run for KiKa in Utrecht weer een groot succes!

Run for KiKa kijkt wederom terug op een geslaagde zomereditie. In Utrecht trokken 1250 sportievelingen de hardloopschoenen aan. Daarmee hebben zij bijna 2 ton opgehaald voor kinderen met kanker!

Afstanden van tien of vijf kilometer zijn afgelegd en ook de kleinere fanatiekelingen leverden hun bijdrage tijdens de 1 km KidsRun. Eén team één taak: kinderkanker de wereld uit rennen. Dát was het credo in het Máximapark en dat is bijzonder goed gelukt. 
 
Een memorabel startschot
Deelnemers werden op bijzondere wijze op pad gestuurd. Zangeres Lisanne Spaander, inmiddels genezen verklaard van botkanker, trad op met haar persoonlijke lied ‘Vechterbaas’ en gaf daarna het officiële startsein. “Zo sta je je ogen droog te wrijven na het verhaal van Lisanne en het andere moment veeg je de zweetdruppels van je voorhoofd. Het is echt een dag met een traan maar vooral een lach bij Run for KiKa”, aldus een deelnemer. 
 
Op volle toeren
“Hier houdt het uiteraard niet op” verteld Jacqueline Zomerdijk van de organisatie. “Er is nog zoveel te winnen. Nog altijd overlijdt één op de vier kinderen met kanker. Dit móet veranderen en daarom gaan we volle kracht door met de 3 andere edities”, waar ze doelt op Run for KiKa in Alkmaar, Eindhoven, en Amsterdam. 
 
Run for KiKa 2019
Er staan voor 2019 nog prachtige zomerse edities op de planning. Meer informatie is te vinden op www.runforkika.nl. Via de site kan er nog gesponsord worden en kunnen lopers zich ook inschrijven. 
16-06-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen