Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Run for KiKa Marathon runner Gerda loopt ook mee voor Twan

We run for.. Twan! Ook marathonloper Gerda rent mee tijdens Run for KiKa Eindhoven in Run4Twan. Daarnaast loopt ze ook mee met verschillende marathons voor KiKa. Lees hier haar verhaal:

Kan je jezelf voorstellen?
Mijn naam is Gerda Peek uit Gorinchem. Moeder van 3 kinderen en heb als hobby hardlopen. 

Hoe ben je bij Run for KiKa terecht gekomen?
Door verschillende gebeurtenissen om mij heen met kinderen met kanker heb ik me in 2017 ingeschreven voor Run for KiKa Marathon in Chicago om zo zoveel geld op te halen voor KiKa. Na het lopen van deze marathon had ik de smaak te pakken en heb ik me ook ingeschreven voor Run for KiKa Marathon Berlijn in september  2018 en in maart 2019 de marathon van Tokyo, om zo nog meer geld op te halen voor onderzoeken. Ik wil een bijdrage leveren om de genezingskans van 75% naar 95% te vergroten.

Hoe is het je gelukt om zoveel geld op te halen voor KiKa?
Ik mocht een zaterdag bij de Makro in Dordt collecteren voor KiKa. Verder heb ik de actie bekend gemaakt via diverse social media kanalen zoals Facebook en LinkedIn. Ook heeft het Algemeen Dagblad een artikel geschreven wat ook voor meer bekendheid zorgde.

Wat was de meest succesvolle sponsoractie?
Het collecteren bij de Makro in Dordt is een succesvolle sponsoractie. Voor aanstaande vrijdag 18 mei staat er een bingo-avond voor KiKa op de planning en die zit bijna vol. Een gezellige avond met een leuke opbrengst voor Kika.

Waarom is het belangrijk om geld op te halen voor KiKa?
Er is nog veel geld nodig voor onderzoeken om er zo voor te zorgen dat er minder bijwerkingen zijn van de medicatie. Dat de gezonde cellen intact blijven tijdens de chemokuur. Deze onderzoeken kosten veel geld en daar help ik graag aan mee.

Ren mee met Run4Twan Sponsor Run4Twan Run4Twan
14-05-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen