Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Runners Eindhoven halen fantastisch bedrag op voor KiKa

Zondagmiddag vond alweer de zesde Run for KiKa Eindhoven plaats in het IJssportcentrum. En wat was het een zonovergoten dag! Circa 1000 deelnemers genoten van deze sportieve dag voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Mét succes, want samen hebben ze een mooie opbrengst van €115.259,95  opgehaald.

 “Geweldig dat zoveel mensen zich letterlijk in het zweet rennen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa”, zegt Selma namens de organisatie. “Samen kunnen we het verschil maken voor kinderen met kanker.” Bijna 1000 deelnemers liepen zondag 10 kilometer, 5 kilometer of de KidsRun voor KiKa.
 
Kanjerkroning
Wethouder Stijn Steenbakkers was samen met kinderburgemeester Lois van Rooij aanwezig om tijdens de Kanjerkroning een aantal kinderen die kanker hebben of hiervan zijn genezen in het zonnetje te zetten. De Kanjerkroning is hét moment om stil te staan bij het belang van meer wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Nog altijd overlijdt 1 op de 4 kinderen met kanker.

Fantastisch bedrag opgehaald
Samen met alle Kanjers van de Kanjerkroning, Wethouder Stijn Steenbakkers en de kinderburgemeester van Eindhoven, werd het fantastische bedrag onthuld dat is opgehaald door alle deelnemers en vrijwilligers. Een enorm bedrag waardoor meer onderzoek mogelijk is voor betere behandeling van kinderkanker.

Run for KiKa 2018
Tot en met oktober kan er nog gelopen worden voor KiKa. Er staan in 2018 nog 2 edities op de planning, Amsterdam op 30 september en Nijmegen op 7 oktober. Meer informatie is te vinden op www.runforkika.nl. Via de site kan er nog gesponsord worden en kunnen lopers zich ook inschrijven.

 
01-07-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen