Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Runners Utrecht halen recordbedrag op voor KiKa

Zondagmiddag vond alweer de vijfde Run for KiKa Utrecht plaats in het Máximapark. En wat was het een heerlijke dag! Ruim 1500 deelnemers genoten van deze sportieve dag voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Mét succes, want samen hebben ze een fantastisch bedrag van €271.173  opgehaald.

"Geweldig dat zoveel mensen zich letterlijk in het zweet rennen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa", zegt Selma namens de organisatie. "Samen kunnen we het verschil maken voor kinderen met kanker." Ruim 1500 deelnemers liepen zondag 10 kilometer, 5 kilometer of de KidsRun voor KiKa.
 
Kanjerkroning 
Ook dit jaar werden werden er weer een aantal kinderen die kanker hebben of hiervan zijn genezen flink in het zonnetje gezet tijdens de Kanjerkroning. De Kanjerkroning is hét moment om stil te staan bij het belang van meer wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Nog altijd overlijdt 1 op de 4 kinderen met kanker.

Fantastisch bedrag opgehaald
Samen met alle Kanjers van de Kanjerkroning werd het fantastische bedrag onthuld dat is opgehaald door alle deelnemers en vrijwilligers. Kanjer Ruurd, die een ongeneselijke vorm van botkanker heeft, legde uit waarom geld ophalen zo belangrijk is: "Als er meer onderzoek gedaan wordt kunnen in de toekomst kinderen zoals ik wél genezen van deze ziekte."

Run for KiKa 2018
Tot en met oktober kan er nog gelopen worden voor KiKa. Er staan in 2018 nog 3 edities op de planning in verschillende steden in Nederland.

Schrijf je in  Sponsor een runner
10-06-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen