Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Sponsoracties Run for Celeste

Run for Celeste heeft al ruim €8000,- opgehaald door verschillende sponsoracties op te zetten. En met een aantal mooie acties in de planning kan dit bedrag alleen nog maar hoger worden. Hoe zij dit fantastische bedrag al bij elkaar hebben gekregen lees je hier:

Hoe hebben jullie al zoveel geld opgehaald?
Nadat er in 2017 in 1 week tijd € 5.000 werd opgehaald, besloten we in december dat we ons ook in 2018 weer in wilde zetten voor KiKa. We merkten al snel dat er veel interesse was in de situatie van Celeste en mensen leefden erg mee. In overleg met de familie besloten we een Facebookpagina aan te maken. Dit om zo een gezamenlijk punt te hebben van waaruit we kunnen communiceren met alle geïnteresseerden en om de mogelijkheid te hebben om aandacht te vragen en geld in te zamelen. Ook werd er besloten om weer een team te vormen voor de Run for Kika 2018 in Rotterdam. De groep lopers blijft tot de dag van vandaag maar groeien en staat nu op 75 die zich op de website van KiKa hebben aangemeld. Omdat er vraag was naar promotiemateriaal hebben we flyers en posters gemaakt.

Kun je een aantal sponsoracties noemen die jullie al gedaan hebben?

Er zijn diverse spontane acties opgestart door de mensen in onze omgeving.
- Zo bakte de Brandweer in Heinenoord oliebollen. De opbrengst van €450,00 werd aan ons team gedoneerd.  Ook zette het team van “SportArt” Ommoord zich geheel belangeloos in om oliebollen te verkopen. Zij vonden een oliebollenkraam die deze oliebollen en appelflappen doneerden. Dus dankzij Oliebollenkraam Essen in Rotterdam werd er een mooi bedrag van € 250,- gedoneerd.
- In januari 2018 lag Celeste al een hele tijd in het ziekenhuis vanwege complicaties en was ze op goede momenten aan het schilderen geslagen. Ze wilde hiermee zelf ook graag geld ophalen voor KiKa. We plaatsten een berichtje op Facebook met een foto van een aantal van haar creaties en de opdrachten stroomden binnen. Door de vele aanvragen is ze nu nog steeds bezig met diverse opdrachten.
- We zijn via Facebook een veiling gestart en hebben een ‘Promoteam’ in het leven geroepen.  Zo hielden we op basisschool van Celeste (Albert Plessmanschool) een Fancy Fair, hier werd ruim €130,-  opgehaald voor KiKa. Daarnaast hebben we een collectebus die op dit moment in Brielle staat bij “De Smaeck van Brielle”. Opbrengst is nog niet bekend want de bus staat er nog.

Wat voor sponsoracties staan er nog op de planning?

- Ons promoteam komt nog in actie. Daarnaast komt er een campagne aan in het Openbaar Vervoer van Rotterdam, zijn we zichtbaar in bussen op metrostations en zullen wij in mei 1 week lang te zien zijn op het Wow-scherm van het Rotterdamse centraal station.
- Binnenkort gaat het boek “Geef kanker een gezicht” in de verkoop waar Celeste aan mee heeft gewerkt. De foto's zijn gemaakt door  fotograaf Heidy Brakenhof van Levensfoto.
- Fotograaf Peter van Egmond gaat tijdens Run for KiKa Rotterdam een groepsfoto van ons maken die we gaan gebruiken voor promotiedoeleinden, de afdruk mogen we overigens veilen.

Heb je een tip voor andere deelnemers die sponsorgeld willen ophalen?

Onze tip: maak gebruik sociale media. Mobiliseer mensen die mee willen helpen, een ieder heeft zijn eigen kwaliteit. En maak een WhatsApp groep aan, hoe meer contact met mensen hoe meer ideeën er ontstaan.

Ren ook mee voor Celeste Sponsor Team Celeste
16-04-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen