Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Sponsors onder de loep: Eindhoven

Afgelopen zondag was Run for KiKa eindelijk ook in het zuiden van het land: Eindhoven! Het was een prachtige dag vol met sport, warmte en emotie. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door allerlei verschillende sponsoren. Hier een paar van hen onder de loep:

Geonius
Bijna duizend renners trotseerden de warmte en liepen hun kilometers voor KiKa. Eenmaal over de finish in het IJssportcentrum ontvingen zij dan ook een welverdiende medaille. De sponsor hiervan is Geonius. Al jaren is dit bedrijf nauw betrokken bij Run for KiKa. Zo deden ze eerder al met een team mee en liepen een aantal collega's ook de New York Marathon voor KiKa.
Lees hier meer over dit bedrijf

Cliënt ICT
Het was een heerlijke zomerse dag in Eindhoven. De heerlijk verkoelende flesjes water gesponsort door Cliënt ICT waren voor de meeste renners dan ook meer dan welkom. Ook de eigen collega's die mee liepen konden de extra verkoeling zeer waarderen. Bedankt!
Lees hier meer over dit bedrijf
06-07-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen