Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Sponsors onder de loep: hoofdsponsor PMA

Al vanaf de eerste editie van Run for KiKa Rotterdam waren zij erbij als hoofdsponsor: PMA. En ook dit jaar steunt het verzekeringsbedrijf de editie in Rotterdam weer als trotse hoofdsponsor. Wij spraken directeur Arthur Bouw en zijn vrouw Greet Bouw over waarom zij het zo belangrijk vinden om KiKa te steunen. 

Waarom steunt PMA Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)?
Het is belangrijk dat er onderzoek gedaan kan worden naar kinderkanker zodat er meer kinderen kunnen genezen. Daarom steunen wij graag.

Hoe zijn jullie ooit bij Run for KiKa Rotterdam uitgekomen?

Er was eerst alleen een Run for KiKa in Spaarnwoude en wij wilden graag iets voor dit goede doel doen in Rotterdam. We hebben toen Frits Hirschtein (directeur van KiKa) uitgenodigd in Rotterdam en zo is de eerste Run for KiKa Rotterdam ontstaan. Dat is inmiddels alweer ruim 7 jaar geleden. Deze run was toen nog in het Kralingse Bos.

Wat is het mooiste moment dat je is bijgebleven van de afgelopen 7 jaar als hoofdsponsor van Rotterdam?

Dat is niet in één zin te vangen. Het is de sfeer die er op het evenement is: de samenhorigheid, de kinderen op het podium en dat je écht voelt dat je samen de strijd aangaat tegen kinderkanker. You never walk alone!

Waarom moeten mensen meedoen met Run for KiKa?
Het is belangrijk om met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen om de genezingskans van kinderkanker te vergroten. Daarnaast is het ook belangrijk dat iedereen ook lichamelijk bezig is om tot een prestatie te komen. Iets om trots op te zijn!

Meer weten over PMA? Bekijk hier hun website


Ren mee Sponsor een deelnemer of team
28-02-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen