Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Sponsors onder de loep: Utrecht

Run for KiKa wordt mede mogelijk gemaakt door veel verschillende bedrijven sponsoren. Zo ook in Utrecht. Daar zijn we hartstikke blij mee natuurlijk! Daarom stellen we je graag voor aan een aantal sponsoren van Run for KiKa:

Slimpie
Deze overheerlijk limonade wordt uitgedeeld aan alle finishers én kan je proeven bij de KiKa Fun. Daarnaast sponsort het bedrijf KiKa met een heel mooi bedrag. Bij Slimpie staan jeugd, gezondheid en fun voorop. Alle kinderen hebben recht op een gezond leven. Het steunen van KiKa is voor Slimpie dan ook geen moeilijke keuze. Slimpie hoopt dat mede door deze actie de genezing van deze vreselijke ziekte voor alle kinderen een stukje dichterbij komt. 
Lees meer

Kamera Express
Iedereen die meedoet met Run for KiKa krijgt bij de finish een prachtige medaille als aandenken aan hun top-prestatie. Deze worden gesponsord door Kamera Express. Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. 
Lees meer

Jumbo
Na het hardlopen smaakt een verfrissend flesje water natuurlijk niet verkeerd. De welbekende supermarktketen Jumbo sponsort daarom een flesje water aan iedereen die over de finish komt!
Lees meer

Cultuur 19
Sinds het slaan van de eerste paal in Leidsche Rijn, bouwt Cultuur19 aan de ontwikkeling van een verrassend cultuurklimaat in wijk 9 (Leidsche Rijn) en wijk 10 (Vleuten-De Meern). Cultuur19 organiseert culturele activiteiten voor jong en oud en vindt dat een stadsdeel met de omvang van Leidsche Rijn een levendig cultureel klimaat verdient. Tijdens Run for KiKa stellen zij hun ruimte ter beschikking voor de organisatie. 
Lees meer
05-06-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen