Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Sponsorwervingstips van team Run for the (t)win!

“De genezingskans móet omhoog en daarvoor is geld nodig, veel geld…” Dat is een van de redenen waarom Run for the (t)win! al voor het tweede jaar op rij geld inzamelt voor KiKa. Hoe zij dit doen lees je hier:

Hoe hebben jullie al zoveel geld opgehaald?

We hebben de afgelopen jaren verschillende acties gedaan.

Kun je een aantal sponsoracties noemen die jullie al gedaan hebben?

Van geld inzamelen bij de uitvaart van Dex, producten veilen, sponsoracties bij lokale supermarkt tot foto’s op hout maken op bestelling. Er zijn fotoshoots en op maat gemaakte gedichten verkocht. Dit is slechts een greep van alle acties die er door het team gehouden zijn.

Wat was de meest succesvolle sponsoractie tot nu toe?

We hebben het meeste geld opgehaald met een vrijwillige bijdrage bij de uitvaart van Dex. Maar daarnaast hebben verschillende acties zoals een sponsoractie bij de lokale supermarkt en de verschillende producten die per veiling zijn verkocht het meeste opgehaald.

Wat voor sponsoracties staan er nog op de planning?

We zijn nog aan brainstormen over eindsprint- acties. We willen sowieso sleutelhangers gaan verkopen en foto’s op hout. Daarnaast gaan de kleintjes nog speelgoed verkopen waarvan de opbrengst ook naar KiKa zal gaan.

Heb je een tip voor andere deelnemers die sponsorgeld willen ophalen?
Wees creatief, zelfs de kleinste bedragen zijn welkom. Heel veel kleine bedragen worden vanzelf een groot bedrag!

Wat is jullie doel wat betreft sponsorgeld?

Dit jaar hadden we ons doel op €1000,- gezet en dit hebben we mogen halen wat natuurlijk super gaaf is. Voor nu is elke euro extra super gaaf en een stukje naar een betere en mooiere toekomst.

Ren mee met Run for the (t)win Sponsor Run for the (t)win
09-09-2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen