Team Ilse

Team · 2017 Almere

Wie kent team Ilse niet? Beroemd en berucht in het hele land! De grote winnaar van 2016, met ruim €50.000,-- voor onderzoek naar kinderkanker. We hebben gezwoegd, gezweet, gejuicht, gehuild en gelachen en dat allemaal voor Ilse. Onze heldin 2.0! Onze heldin die vecht tegen monster dat kanker heet. Maar ook voor andere kinderen die de strijd hebben verloren. De naam Jill die ik heel veel tegen ben gekomen op facebook en de strijd tegen het monster heeft verloren zal ook in onze gedachten zijn en ook voor haar zijn er vast renners en sponsoren die geld willen binnenhalen voor onderzoek naar dat vreselijke monster. Kinderkanker is een oneerlijke strijd!

Eigenlijk rennen, sponsoren en vrijwilligen we voor alle mensen die we kennen en deze vreselijke rot ziekte kanker hebben, de strijd hebben verloren of weer zijn genezen en alle slopende chemo's en kuren hebben moeten doorstaan.

We willen nog een keer in 2017 een beroep op jullie doen! Ren mee! Sponsor ons! Moedig ons aan! Train met elkaar! Heb vooral ook lol met elkaar! We zullen het megabedrag van vorig jaar vast niet evenaren maar elke euro is meegenomen en voor een klein bedrag steun je een goed doel en heb je een prachtige dag!

We zien elkaar in Almere - 28 mei 2017 of op 25 juni in Rotterdam of 1 oktober in Amsterdam! Team Ilse is overal!

Deze nieuwe teamcaptain heeft wel één wens.... en dat is dat onze heldin 2.0 op ons staat wachten bij de finish met een gevulde koek...of zo!

http://www.capraro.nl/blog/

Ben je renner, vrijwilliger, sponsor of donateur sluit je dan aan op onze FB Team Ilse groep!
https://www.facebook.com/groups/1668853606702294/

Feest op 21 mei!!

Beste Team Ilse vrienden,
Op 21 mei vieren we een feestje.
Dit feestje vindt plaats in één van de gezellige zalen van de zoete inval in Haarlemmerliede.
Tickets kosten 15,70 per stuk.
Wat krijg je voor die 15,70?
Een gezellige middag met een fantastische coverband en diverse artiesten, 2 consumpties zijn inbegrepen.
Wat geef je?
Je doet automatisch een donatie op team Ilse als je kaarten koopt, van iedere ticket wordt de volledige 15 euro overgemaakt naar team Ilse.
Dit is mogelijk omdat De Zoete Inval de kosten voor de zaal en de consumpties voor haar rekening neemt, en omdat de band, artiesten en de geluidsman geheel belangeloos hun diensten aanbieden.
En de artiesten zijn niet de minste namelijk Ramon Beense, Mike Daane, Sandra Swart, Jeffrey Stappers en nog een vijfde artiest die deze week bekend gemaakt gaat worden!! Het wordt een superfeest!
Als je naar onderstaande Facebook pagina gaat, en klikt op "meer informatie" kun je online tickets bestellen, super simpel!
Wij hopen je daar te ontmoeten!

https://www.facebook.com/Muzikaal-doneren-voor-KiKa-641183866082993/?pnref=story

https://www.ticketkantoor.nl/shop/muzikaaldoneren

19-04-2017

€ 59.709,94 / 60.000,00

Sponsor