Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Team Ilse

Team · Almere

Ilse is er niet meer......
Nog niet zo heel lang geleden, op 14 december 2017, heeft Ilse besloten dat het genoeg was, dat het allemaal eigenlijk al een tijdje teveel was, teveel pijn, teveel beperkingen, teveel slechte momenten, alleen maar slechte momenten.
Het lichaam was op, gesloopt door die verschrikkelijke ziekte, door die vreselijke behandelingen die noodzakelijk waren om haar in leven te houden, het kon echt niet meer.
7 jaar is onze kanjer aan het vechten geweest, 7 jaar chemo, 7 jaar bestralingen, 7 jaar onzekerheid, 7 jaar verdriet, angst, pijn....
Gelukkig is Ilse altijd positief gebleven, was ze in staat om te genieten als het kon, om alles uit het leven te halen als het mogelijk was, gelukkig zijn er in die verschrikkelijke periode ook heel veel mooie momenten geweest.
Ilse kon angst en pijn heel goed combineren met genieten.
Wij zijn trots dat Ilse zoveel teweeg heeft gebracht, dat ze heel veel mensen heeft doen beseffen dat je de dag moet plukken, dat je alles uit het leven moet halen, dat je niet teveel moet zeuren, dat je veel meer kunt dan je denkt.
We zijn trots dat mensen bereid zijn om uit hun comfortzone te komen omdat dat nu eenmaal zo nu en dan moet om je doelen te bereiken, we zijn trots dat mensen zijn gaan nadenken, dat ze in aktie komen, dat ze, samen met ons, er voor willen zorgen dat er minder kinderen in de toekomst door dezelfde hel moeten als dat Ilse is gegaan, we zijn trots op alle leden van team Ilse en iedereen die ons team ondersteuning geeft.
Voor Ilse is het te laat.....
Wij krijgen Ilse niet meer terug, wij moeten proberen verder te gaan zonder dat meisje waar we zo ontzettend veel van houden.
Ilse was heel duidelijk, we moeten door als 2-éénheid, we moeten overstappen van een 3-éénheid naar een 2-éénheid.
Vooralsnog lijkt dat een onmogelijkheid, het kan helemaal niet, verder zonder je kind, verder gaan zonder de persoon die het meest belangrijk is voor je, verder zonder je dochter....
En toch doen we het, we gaan onze belofte inlossen, we gaan verder, het moet.
Ilse wilde dat we ook door zouden gaan met team Ilse, doorgaan met het proberen om zoveel mogelijk geld in te zamelen, doorgaan met het helpen van kinderen die door die verschrikkelijke ziekte getroffen worden.
Wij hebben daar jou hulp bij nodig, we moeten dat samen doen, samen de kinderen met kanker helpen.
Het hoeft niet veel te zijn, een kleine donatie is goed, we zijn dankbaar voor iedere euro, iedere kleine donatie helpt.
Steun ons, steun team Ilse, steun KiKa, steun de kinderen met kanker.

Lees hier het verhaal van Ilse:
http://www.capraro.nl/blog/

Tikkie Sponsor via Tikkie

€ 5

Tikkie Tikkie: € 5,00

€ 15

Tikkie Tikkie: € 15,00

€ 25

Tikkie Tikkie: € 25,00

€ 49.399,37 / 10.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen