Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Team Run for Mees gaat voor 10.000 euro

In Nijmegen komt Team Run for Mees in actie. Het team bestaat uit vrienden en familie van Mees bij wie in december 2016 leukemie werd geconstateerd.

Waarom lopen jullie mee met Run for KiKa?

Voor onze zoon Mees. Zo hebben wij ook het gevoel dat we wat terug kunnen doen voor KiKa. December 2016 hebben we te horen gekregen dat Mees Acute Lymfatische Leukemie heeft. Onze wereld stortte in. De behandeling werd gelijk gestart en de eerste maanden van de chemotherapie zijn heel intensief en zwaar. Uit de laatste uitslagen hebben we te horen gekregen dat er geen leukemiecellen meer te zien waren.

 Hoe gaat het nu met Mees?
Met Mees gaat het met de week beter! De komende 1,5 jaar heeft lang medicijnen en drankjes nodig om te voorkomen dat het weer terug komt. We hebben nog een lange weg te gaan maar lopen met alle liefde 10 km!! We zijn heel trots op hem hoe hij alles doet en hoe sterk hij wel niet is. Hij is nu goed aan het oefenen voor de 1km!

 Hoe ziet jullie team er uit?
Ons team bestaat uit familie en vrienden die allemaal meerennen voor Mees en de andere kinderen.

 Hoe komen jullie aan zo´n prachtig sponsorbedrag? Volgen er nog meer sponsoracties?
Alle donaties zijn helemaal vanuit de mensen zelf gekomen. Wel hebben na onze inschrijving ons profiel gedeeld op Facebook en verteld dat we meededen aan Run for KiKa. Daarna kregen we veel donaties. Eerlijk gezegd doen we niet zelf aan sponsoracties. Of er nog meer komen? Het zou geweldig zijn als we boven de 10.000 euro komen.

 Waarom mogen mensen Run for KiKa absoluut niet missen?
Omdat dit een ontzettend belangrijk doel is. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk en dus ook veel geld. Mede dankzij donatie aan KiKa kan er verder onderzoek gedaan worden en is de genezing voor Mees zijn ziekte steeds hoger. Wij hopen samen een leuk bedrag bij elkaar te krijgen!

Doe mee met Run for KiKa  Sponsor Team Run for Mees Heb jij ook een verhaal dat je graag met ons wilt delen? Laat het ons weten!
13-09-2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen