Opgehaald:
€ 1.030.979,20

Ren voor kinderen met kanker

Doe mee Sponsor nu

Keuze uit zes steden

Doe mee Sponsor nu

10 km, 5 km of 1 km KidsRun

Doe mee Sponsor nu

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Doe mee Sponsor nu

Uitgelicht

Lees op deze pagina bijzondere verhalen van onze deelnemers. Heb je zelf ook een speciaal verhaal dat je graag wil delen? Neem dan contact met ons op via info@runforkika.nl.

Jeron Boellaard

Run for KiKa Utrecht 2016

43 jaar Haarlem Boudewijn de Groot - Ik geloof

Waarom doe jij mee met Run for KiKa?
Mijn dochter Lieke heeft non-Hodgkin-lymfoom, een vorm van lymfklierkanker. Van een levendige, vrolijke en energievolle meid zie je nu goed wat deze verschrikkelijke ziekte met een mens doet. Ze is ontzettend sterk, gaat enorm goed om met de situatie en zal de ziekte zeker overwinnen want het is een topper! Ik dacht toen: er moet wat gedaan worden om meer geld voor onderzoek en behandeling te krijgen dus besloot ik om mee te doen aan Run for KiKa.

Maar je gaat niet alleen maar meedoen met Run for KiKa, toch?
Ik loop redelijk veel hard dus vroeg ik me af wat ik kon doen om veel aandacht te krijgen zodat er zoveel mogelijk geld opgehaald kan worden. Ik heb toen besloten om van Haarlem naar Utrecht hard te lopen. Tussen alle ziekenhuisbezoeken, behandelingen en zorgen voor Lieke ben ik gaan trainen. Om de extra aandacht te krijgen zijn er diverse acties via Facebook en het Haarlemsdagblad opgezet. Het resultaat was overweldigend met het mooie eindbedrag als resultaat. Ook de hartverwarmende woorden en waren en zijn nog steeds super.

Wat een uitdaging! Hoe ging dat?
s'Morgens rond 6.30 uur zijn we (ik, mijn vader en schoonvader) vertrokken en onderweg ging het eigenlijk perfect. Ik denk dat ik zo gefocust was de weken daarvoor dat ik niet moe kon worden. Met een gemiddelde van 12 km/uur kwam ik 4.30 uur later aan in Utrecht. Het ging eigenlijk te goed want ik was veel te vroeg in Utrecht waardoor ik bijna 1,5 uur moest wachten in Utrecht. Die laatste 10 km waren dan ook geen pretje met de stijve spieren en gewrichten. Het was het allemaal waard en zeker omdat er € 10.340,00 opgehaald is!

05 januari 2017