Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Volg Run for KiKa Eindhoven online

Nog even en dan is het zover: de achtste editie van Run for KiKa Eindhoven! Dit is een editie die jij niet wilt missen! Kan je er toch niet bij zijn? Volg het event online! Van live op Facebook tot leuke Instagram Stories, wij zorgen ervoor dat jij niets hoeft te missen.

Benieuwd naar hoe jij je eigen social media het beste in kan zetten? Kijk hier voor tips!
Eindhoven
€ 131.530,73
Tussenstand

Start 5 & 10 km | 13:00 - 13:15 uur

Kijk LIVE mee bij de start van de 5 en 10 kilometer van Run for KiKa Eindhoven. Wij filmen live hoe het de runners vergaat, juich je mee?

Blijf op de hoogte via Whatsapp

Blijf op de hoogte van alles over Run for KiKa Eindhoven via Whatsapp! Hoe kan je je aanmelden?

Sla 06 13 24 45 99 op

App EINDHOVEN18 AAN

LinkedIn

Stay connected en volg Run for KiKa op LinkedIn. Hier vind je alles over de business to business kant van het evenement zoals bedrijventeams en sponsoren. Maar natuurlijk ook de motivatie van ons en andere deelnemers om zich in te zetten voor kinderen met kanker.

Volg Run for KiKa op LinkedIn

Op het terrein | 14:00 - 14:15 uur

Kijk LIVE mee en proef de sfeer van Run for KiKa, wij nemen je mee over het terrein en kijken hoe het de deelnemers vergaat.

Twitter

In ons live Twitter-verslag lees je alle hoogtepunten van Run for KiKa Eindhoven. Iets toe te voegen? Gebruik de hashtag!

runforkika

Spotify

Wat te luisteren tijdens Run for KiKa? Wij hebben voor ieder (hardloop)moment dé perfecte playlist voor jou! Volg Run for KiKa op Spotify en check welke playlist jij het leukste vind!

Zit jouw nummer er niet tussen? Of heb jij een liedje waarbij je altijd aan Run for KiKa moet denken? Voeg hem dan toe aan de collaborative playlist van Run for KiKa! Hier mag iedereen zijn favoriete tracks zelf toevoegen.

Volg Run for KiKa op Spotify

Instagram Stories

Volg Run for KiKa met Instagram Stories!

Van de opbouw tot de finish: wij leggen alles voor je vast met Instagram Stories. Wat moet je doen? Zorg dat je Run for KiKa volgt op Instagram en geniet van alle leuke video's, foto's en natuurlijk ook gifjes!

Let op: om 13:20 uur filmen we LIVE op de route van de 5 KM Orange Run! Zorg dus dat je er klaar voor zit op Instagram en zie hoe het de runners vergaat!

volg run for kika op instagram

Luister naar onze speciale afspeellijsten voor de perfecte run!

Playlist - 10 KM Run

Playlist - 5 KM Orange Run

Playlist - KidsRun

Gebruik ook jouw eigen social media kanalen voor Run for KiKa lees hier alle tips

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen