Volg Run for KiKa Amsterdam online

Zondag 1 oktober is het zover: de tweede editie van Run for KiKa Amsterdam en tevens laatste editie van dit jaar. Volg dit slot-event online via social media en wij zorgen ervoor dat jij geen moment hoeft te missen! Hoe? Bekijk het op deze pagina. 

Facebook Live

Elke Run for KiKa kun je een aantal momenten live volgen via Facebook! Zorg dat jij op onderstaande momenten online bent en volg Run for KiKa Amsterdam op de voet via de livestream.

Ga naar de Facebook-pagina van Run for KiKa en klik op "vind ik leuk". Als je online bent, ontvang je dan vanzelf een notificatie van de life-stream en kan jij genieten van de prachtige beelden van Run for KiKa Amsterdam!

Instagram

Volg Run for KiKa Amsterdam op Instagram en mis geen moment met Instagram Stories! Van de opbouw op zaterdag tot de finish en de cheque uitreiking. Post je eigen finish-foto met #ikloopvoorkika en laat al jouw volgers zien dat jij rent voor KiKa.

Whatsapp

Blijf op de hoogte van alles over Run for KiKa Amsterdam via Whatsapp! App AMSTERDAM17 AAN naar 06-13 24 45 99 en ontvang updates, tips en een exclusieve sneak peak achter de schermen.

06 13 24 45 99

AMSTERDAM17 AAN

Twitter

Volg @runforkika via Twitter en blijf op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen van Run for KiKa Amsterdam. Gebruik #ikloopvoorkika in jouw tweet en maak zo zelf deel uit van het #ikloopvoorkika -verhaal!

Tips

Het is de belangrijkste tip die we je kunnen geven bij het sponsorwerven: durf te vragen! Social media is daarbij heel goed te gebruiken. Hoe je dat het beste aan kan pakken?
Lees hier meer..

info@runforkika.nl

088 366 54 13