Voor bedrijven

Met Run for KiKa wordt het gezelliger op kantoor! Beleef een fantastische en sportieve dag samen met al jouw collega's en maak samen een verschil voor kinderen met kanker. Iedereen loopt de afstand die bij hem past: 5 km of 10 km. En ook de allerkleinsten kunnen meedoen met de KidsRun!
Bekijk hier waar we allemaal te vinden zijn en vraag meteen de brochure aan!

Maak gratis een
bedrijventeam aan

Schrijf jouw bedrijf in

Nodig al jouw collega's
uit om mee te rennen

Vul je team

Haal samen geld
op voor KiKa

Alles over KiKa

Beleef samen een
fantastische dag!

Locaties
Runner van bedrijventeam Medisch Oncologie UMC Utrecht tijdens Run for KiKa. Ze vertelt hoe het is om als bedrijf mee te doen aan dit sportevenement voor het goede doel.

Medisch Oncologie UMC Utrecht

“Combinatie van teambuilding en goed doel! Hoe fantastisch is dat!!”

Groepsfoto van bedrijventeam SQPeople tijdens Run for KiKa. Ze vertellen hoe het is om als bedrijf mee te doen aan dit sportevenement voor het goede doel.

SQPeople

“Een fantastisch leuke dag voor een ontzettend belangrijk doel!”

Runners van bedrijventeam BSP Keet & Koters staan bij de start van Run for KiKa. Ze vertellen hoe het is om als BSO mee te doen aan dit hardloopevenement voor Stichting Kinderen Kankervij.

BSO Keet & Koters

“Afgelopen zomer werden wij opgeschrikt door het bericht dat een meisje van BSO Keet & Koters getroffen is door kanker. Voor haar en alle andere kleine strijders gaan wij rennen!”

Runners van bedrijventeam Peek & Cloppenburg poseren met hun medaille na de finish van Run for KiKa. Ze vertellen hoe het is om als bedrijf mee te doen aan dit sportevenement voor KiKa.

Peek & Cloppenburg

“Samen gemotiveerd de strijd tegen kanker aangaan en tegelijkertijd in balans komen met je eigen gezondheid en lichaam!”

Runners van bedrijventeam Voogd & Voogd tijdens Run for KiKa. Ze vertellen hoe het is om als bedrijf mee te doen aan dit teambuilding event voor het goede doel.

Voogd & Voogd

“Vorig jaar hebben we ook meegedaan aan Run for KiKa om een bijdrage te leveren aan dit o zo belangrijke doel. Dat smaakte naar meer!”

Runner van studentenvereniging Okeanos tijdens Run for KiKa. Ze vertelt hoe het is om als studententeam mee te doen aan dit hardloopevenement voor het goede doel.

Okeanos

“Als studentenroeivereniging willen we ons graag ook inzetten buiten ons studentenwereldje en bijdragen aan goede doelen.”

Runner van bedrijventeam Bartosz ICT tijdens Run for KiKa. Ze vertelt hoe het is om als bedrijf mee te doen aan dit sportevenement voor het goede doel.

Bartosz ICT

“Wij vinden het belangrijk om mensen die minder bevoorrecht zijn een helpende hand te bieden. Daarom doen wij voor de derde keer mee aan Run for KiKa. ”

Runner van bedrijventeam Panasonic tijdens Run for KiKa. Hij vertelt hoe het is om als bedrijf mee te doen aan dit sportevenement voor het goede doel.

Panasonic

“We willen ons heel graag samen inzetten voor een goed doel als KiKa en tegelijkertijd goed voor onze teambuilding!”

Groepsfoto van bedrijf dat met enthousiaste collega's meedoet aan Run for KiKa.

Teambuilding

Runner van een bedrijventeam komt blij over de finish na 10 kilometer gelopen te hebben voor het goede doel.

Gezonde werknemers

Medewerker uit een bedrijventeam staat trots aan de kant collega's aan te moedigen die rennen voor het goede doel: Stichting Kinderen Kankervrij. Het bedrijf laat zo zien dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Fantastisch MVO-beleid

Foto van flesjes drinken met bedrijfslogo staan klaar voor alle runners van Run for KiKa. Een prachtige exposure en reclame voor het bedrijf

Exposure

Meer weten over meedoen met jouw bedrijf?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen