Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Doe mee als bedrijf


Laat zien dat jouw bedrijf actief, gezond, maatschappelijk bewust én geweldig is om voor te werken. Doe mee aan Run for KiKa met collega's, familie en relaties in een bedrijventeam. Zo draagt jouw bedrijf bij aan een wereld zonder kinderkanker! 


Schrijf je bedrijf in Vraag gratis informatie aan

Teambuilding

Niets zorgt voor een sterkere groei van de onderlinge band tussen collega’s, dan meedoen aan een sportevenement als Run for KiKa. Het proces van teambuilding begint al in de aanloop naar Run for KiKa. Ploeggenoten kunnen samen trainen en sponsors werven om uiteindelijk samen over de finish te lopen voor KiKa!

Gezond

De gezondheid van werknemers is van levensbelang voor een bedrijf: uitval door mentale of lichamelijke ziekte kan bedrijven veel geld kosten. Run for KiKa is een laagdrempelig hardloopevenement voor iedereen. Train met alle collega’s om 5 of 10 km tijdens Run for KiKa te lopen.

Ondernemend

Zet MVO-beleid op de voorgrond en draag bij aan de goede reputatie van jouw bedrijf. Op een actieve manier wordt geld opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij, voor levensreddend onderzoek naar kinderkanker. Met deelname aan Run for KiKa maakt jouw bedrijf het verschil in kankeronderzoek.

Exposure

Laat deelname van jouw bedrijf aan Run for KiKa niet ongezien voorbij gaan. Jouw bedrijf geeft het goede voorbeeld en is een inspiratiebron voor anderen.

Verhaal van PMA

"Vanaf de start van Run for KiKa Rotterdam zijn wij betrokken als hoofdsponsor. Wij geloven in de actieve en positieve aanpak van KiKa en zijn trots op onze samenwerking. Omdat PMA het grootste collectieve ziektekostencontract in Nederland beheert, willen wij de samenleving iets belangrijks teruggeven. Daarom steunen wij met passie het doel van KiKa om 95% van de kinderen te genezen."

Arthur Bouw - Directeur PMA


10.000
Deelnemers


15.000
Bezoekers


600
Vrijwilligers


56.500
Followers


45.000
Sponsors


250.000
Website bezoekers

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen