Ren mee voor kinderen met kanker!

Doe mee sponsor

Meedoen met de
Winterrun 2019?

Wall of Fame 2017

Dit waren de beste fondsenwervers van Run for KiKa 2017.  Stuk voor stuk hebben ze zich keihard ingezet voor het ultieme doel: kinderkanker de wereld uit! Daarmee verdienen ze een permanente plek in de Wall of Fame.

Wil jij dit ook? Bekijk onze sponsortips en ga ook voor goud!

Top Team

Team Ilse

Dit team is doorgaans groot vertegenwoordigd in Almere. Meer dan 150 runners renden voor Kanjer Ilse die vecht tegen kanker. Ilse zelf heeft ook geholpen als vrijwilliger dit jaar bij Run for KiKa. Het team stond in Almere op een astronomisch bedrag op de sponsorteller staan van 54.000 euro, maar besloten ook in Amsterdam met ruim 50 teamleden mee te rennen. In totaal hebben zij een recordbedrag van €62.803,23 opgehaald!

Top Bedrijfsteam

Team Arte

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van stenen werkbladen voor onder andere keukens. Maar heeft laten zien ook ergens anders goed in te zijn: fondsenwerven voor KiKa. Personeel, klanten en relaties liepen mee bij Run for KiKa Eindhoven 2017 om een topbedrag bij elkaar te verzamelen. Hiermee wonnen zij meer dan verdiend de Bedrijfsbokaal in Eindhoven. Maar hier blijft het niet bij: met groots machtsvertoon staan zij met €24.735,96 ook bovenaan in de landelijke lijsten. Dit bedrag hebben ze mede te danken aan één van hun gewaardeerde klanten: Eigenhuis Keukens.

Top Runner

Mirjam Brugman

Na de 5km run in Almere besloot deze dame ook mee te doen in Amsterdam. Binnen no-time was deze sponsortopper goldrunner, maar hier bleef het niet bij. Haar donateurs en sponsoren blijven geven, het gehele jaar door! Dit maakt dat haar teller op €8.128,00 staat! Een groot applaus voor deze koploper van Team Ilse en landelijk sponsortopper van Run for KiKa 2017!

Top KidsRunner

Stijn Aalbers

Deze meneer is 6 jaar oud en breekt werkelijk álle sponsorrecords. Zo zamelde deze sponsortopper ontzettend veel geld in met zijn basisschool voor KiKa. Dat deze kanjer zelf onder behandeling is, weerhoudt hem niet om ook in actie te komen. Deze krachtpatser maakt zich sterk tegen kinderkanker en helpt zo zijn lotgenootjes! Met het fantastische bedrag van €6.468,47 op zijn teller, kunnen wij niets anders doen dan een diepe buiging maken!

Top Vrijwilliger

Ilse Capraro

Als iemand een inspiratiebron is voor mensen in het leven is het deze jonge dame. Gesteund door een fantastisch team van familie, vrienden en kennissen laat zij zien hoe om te gaan met deze verschrikkelijke rotziekte. Ondanks haar ziekte helpt zij als vrijwilliger mee bij Run for KiKa. Haar 150 teamgenoten wacht ze op bij de finish met heerlijke koeken. Haar sponsorteller staat op €5.225,20 en daarmee heeft ze het meeste geld opgehaald van alle Run for KiKa vrijwilligers!

Top Stijger

Ines Moya

Deze sponsortopper maakt zich hard voor haar zusje Emma. Emma is sinds afgelopen zomer ziek en ligt in het ziekenhuis. Een beweging kwam op gang. Binnen no-time werd Team Emma opgericht. Het team ontving steun van alle kanten. Aangevoerd door deze vlotte dame die meedeed met de KidsRun. Haar teller staat op €3.341,15 en dat kwam er allemaal in de laatste twee maanden pas bij. Daarmee is zij de snelste stijger!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen