Eerste Winterrun was een groot succes!

Sponsor

Samen rennen voor kinderen met kanker

Sponsor

Alle runners, vrijwilligers en sponsors BEDANKT!

Sponsor

Run for KiKa Winterrun was te gek!

Het was een fantastische dag afgelopen zaterdag 27 januari bij de eerste editie van de Run for KiKa Winterrun. Wind, regen en kou hielden meer dan 600 lopers niet tegen om 10 kilometer, 5 kilometer of de KidsRun te lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Daarmee hebben ze maar liefst 51.345 euro opgehaald. Een fantastisch bedrag!


Tijdens het podiumprogramma werden een aantal kanjers die ziek zijn of ziek zijn geweest in het zonnetje gezet. Het was direct duidelijk waarom we dit allemaal doen: kinderkanker de wereld uit! Namens de organisatie willen we alle deelnemers, vrijwilligers en natuurlijk ook sponsors ontzettend bedanken. Dankzij jullie was de Run for KiKa Winterrun een groot succes!

Zelf meedoen met Run for KiKa? Er staan dit jaar nog 6 hele mooie edities op de planning! En ook sponsoren is nog mogelijk, want Run for KiKa 2018 is nog maar net begonnen.

Doe mee Sponsor een runner

Running


Foodtrucks

Activiteiten

Optredens

Winterrun
€ 55.480,43
Tussenstand

Zij zijn de beste sponsorwervers Bekijk de top 3

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen