Ruim €200.000,- opgehaald voor KiKa bij geslaagde Winterrun in Utrecht!

Run for KiKa kijkt terug op een zeer geslaagde wintereditie! Nog niet eerder waren er bij de Winterrun zoveel deelnemers die de hardloopschoenen uit de kast trokken voor de Run for KiKa Winterrun. Samen beleefden ze een mooie en sportieve dag voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en hebben zij €200.000 opgehaald!


 "Fantastisch dat zoveel mensen zich letterlijk in het zweet rennen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa", zegt Nikki Wester namens de organisatie. "Samen kunnen we hét verschil maken voor kinderen met kanker." Afstanden van tien of vijf kilometer zijn afgelegd en ook de kleinere fanatiekelingen leverden hun bijdrage tijdens de 1 kilometer KidsRun.

Kanjer Ruurd

Tijdens de KiKa Kanjer Kroning werden kinderen extra in het zonnetje gezet die genezen zijn van kanker of op dit moment kanker hebben. Kanjer Ruurd stond hierbij ook op het podium. Zijn toekomstperspectief is van de een op de andere dag verdwenen, maar de sterke Ruurd en zijn team Run for Ruurd blijven zich inzetten voor KiKa. Deze Winterrun was alweer zijn 8e Run for KiKa editie.


Op volle toeren

De Winterrun was de aftrap van acht Run for KiKa edities in 2020. "Hier houdt het uiteraard niet op" vertelt Nikki Wester van de organisatie. "Er is nog zoveel te winnen. Nog altijd overlijdt één op de vier kinderen met kanker. Het genezingspercentage móét omhoog naar 95% en daarom gaan we met volle kracht door", waarmee ze doelt op Run for KiKa in Rotterdam, Almere, Alkmaar, Utrecht, Breda, Eindhoven en Amsterdam.

Run for KiKa 2020

Er staan unieke en gloednieuwe edities in de agenda van 2020. Bekijk hier waar je dit jaar nog meer kan lopen voor KiKa en ren kinderkanker de wereld uit!

Deel dit bericht:

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen