Jouw persoonlijke sponsorpagina

Elke deelnemer van Run for KiKa heeft een persoonlijke sponsorpagina. Met deze pagina is het heel gemakkelijk sponsorwerven voor KiKa. Op deze pagina leggen we je uit hoe je deze pagina instelt voor optimaal gebruik!
1. Stel een profielfoto in
Ga naar het deelnemersoverzicht en zoek jouw persoonlijke sponsorpagina op en login om te bewerken. Klik rechts bovinin op ‘bewerk pagina’ en stel een mooie (liggende) foto in.
2. Schrijf een motivatie
Laat iedereen weten dat jij je inzet voor kinderen met kanker en schrijf op jouw profielpagina een pakkende motivatie die laat zien waarom jij meedoet met aan Run for KiKa.
3. Stel jezelf een doel
Stel jezelf een sponsor-doel en stel je streefbedrag in. Streefbedrag gehaald? Verhoog hem dan! Door voor jezelf een doel te stellen, heb je iets om naartoe te werken.
4. Deel jouw sponsorverzoek
Via de paarse knop “€ Deel sponsorverzoek” op je persoonlijke pagina deel je nu heel eenvoudig een sponsorverzoek. Kies een bedrag en deel het super makkelijk via de social media knoppen.​​​​
5. Update je profielpagina regelmatig
Houd je omgeving op de hoogte van jouw voorbereidingen door leuke updates te schrijven en delen. Voeg deze via het tabblad 'updates' toe. Kleed je update leuk aan en voeg een foto of video toe!
6. Stel je eigen sponsorbedragen in
Geef iets terug en stel op je profiel een persoonlijke sponsorbedrag in. Geef bijvoorbeeld een compliment voor € 5 of een gebakken taart voor € 50.

Profiel compleet?

Ga van start met sponsorwerven!

Deel jouw profiel

Durf te vragen en gebruik social media en deel jouw profiel met deze tips!

Social media tips

Organiseer een actie

Doe inspiratie op en gebruik de tools om een te gekke actie te organiseren.

Sponsoracties

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen